maanantaina, joulukuuta 26, 2011

New Camera bagWe have this Lowepro's camera bag and it has been very good and handy but now it's too small for our new camera and all the lenses we have. What kind of camera bags you have?

My husband wants to buy a backpack model but I think they are just so huge and ugly.

Uusi kameralaukku olisi tarpeen! Meillä on tuo ylemmän kuvan malli Loweprolta - se on ollut todella hyvä, tukeva, siirreltävät väliseinät jne. Mutta nyt uuden kameran myötä se on jäänyt liian pieneksi. Tai mahtuuhan tuo kamera sinne, mutta kaikki objektiivit eivät mahdu mukaan.

Kaupoissa tuntuu olevan todella huonot valikoimat! Joten mielelläni kuulisin mistä olette ostaneet laukkunne ja minkälaisen! Mies meillä on ajatellut ostavansa tuollaisen reppumallin, mutta mun mielestä se olisi niin valtavan massiivinen ja ruma - tokihan sinne saisi näköjään järjestettyä tilaa kaikelle!!!

EDIT: Kiitos paljon tähän mennessä kommenteista! Eli reppu se taitaa olla käytännöllisin, kaikesta rumuudestaan huolimatta. Hyviä vaihtoehtoja siis mm. nämä VERKKOKAUPAN laukut. Tuo ylimmäinen on ehkä se minkä mies aikoo tilata meille. Laukku aukeaa sisäpuolelta, aika hyvä ominaisuus - ei pääse varkaat sisältöön niin helposti käsiksi kun pitää reppua selässä.

Vaan katsokaapas tätä SHOOTSACin laukkua. Tosi sievä, mutta liian naisellinen ottaen huomioon kumpi meillä kameralaukkua enemmän kuskaa. Eikä yhtä tukevan oloinen kun nuo muut linkatut laukut.11 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

meille hankittiin juuri tuollainen kuvassa oleva reppu, todella hyvä ja sopivankokoinen kaikille objektiiveille yms. ajattelin ostaa vielä sellaisen pienen laukun, minne mahtuu vain yksi putki ja kamera..hyvä ostos on tuo reppu!

Pieni Lintu kirjoitti...

Jaana: No voi harmi.. ;) Toivoin että joku suosittelisi jotain muuta. :D Tota mieskin sanoi, että tohon mahtuisi KAIKKI ja lisäksi olisi sitten tuo laukku mikä meillä onkin kun ottaa vaan vähän mukaan. Hmph. :P

truupperi kirjoitti...

Itsellä oli sama ongelma ja sen ratkaisin seuraavalla:
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/20877/crdqb/X-Case-Swifter-kamerareppu

Todella hyvä laukku, jossa hinta/laatu kohdallaan. Myös kannettava tietokone mahtuu mukaan halutessa. Suosittelen lämpimästi.

Myös hieman pienempi malli samalta valmistajalta: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/20994/crdqf/X-Case-Velodrone-kamerareppu

Pieni Lintu kirjoitti...

Janne: Kiitos! :) Tai siis mieheni kiittää.. ;) Itse niin hartaasti toivoin, että joku linkkaisi jotain sievempää. ;) Mutta..käytännöllisyys ennen kaikkea. Molemmat mallit vaikutti kelvollisilta. Kiitos!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Minullakin on pian isomman kameralaukun osto ajankohtainen, joten seuraan mielenkiinnolla tätä viestiketjua. Minäkään en haluaisi mitään rumaa laukkua enkä sellaista, joka näyttää kovin kameralaukulta. Tein kauan sitten ensimmäiselle järkkärilleni laukun (http://haaraamo.blogspot.com/2011/08/kuin-uusi-kameralaukku.html) ja se on edelleen käytössä, mutta isommalle kameralle se ei taida riittää.

Marissa kirjoitti...

Samoissa ongelmissa siis ryvetään...Minulla ei ole oikeaa kameralaukkua ollenkaan, sillä kaikki vastaantulevat ovat olleet niin rumia. Tällä hetkellä käytössä Pradan iso käsilaukku...Todella ammattimaista;) Samaa mieltä sinun kanssasi, nuo kuvan laukut ovat ehkä käytännölissiä mutta...

Pieni Lintu kirjoitti...

Marissa; Sanos muuta... ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Laura; Käyn kurkkaamassa :)

Maikki kirjoitti...

Tosiaankin sama pulma täällä. Jotenkin ovat niin kömpelöitä ja ihan selvästi miesten suunnittelemia ;) Mietin jopa sitä, jos itse osaisi tehdä kameralaukun, sellaisen jonka voisi ottaa mukaan johonkin juhlavampaankin tilaisuuteen... En sitten oo miettimistä pidemmälle päässyt :D

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Itsellä on tuommoinen lowepron malli jossa on yksi olkain ja tuo kameratasku aukeaa sivulta. Olen tykännyt siitä kun saa näppärsti sen esille suoraan selästä vaan mahan päälle.(http://www.verkkokauppa.com/fi/product/12131/crhdq/Lowepro-Slingshot-202-AW-kameralaukku-musta)

Pieni Lintu kirjoitti...

Maikki: Taatusti on miesten suunnittelemia :D

Anna: Käytännöllisen oloinen tuokin