lauantaina, marraskuuta 19, 2011

Messuttaako?Minua pyydettiin Käsityömessuille kertoilemaan bloggaamisesta ja käsityöharrastuksesta. No skippasin nyt kuitenkin mahdollisuuden. Ehkä jos matkaa olisi ollut oikein vähän niin olisin saattanut lähteäkin.

Messut ovat siis parhaillaan käynnissä Tampereella 18-20.11.2011.
:: PHOTOS FROM MY ARCHIVES ::

Ompelukset ovat väistyneet neulomusten tieltä. Pyydän anteeksi - en ole PUOTIA päivittänyt uusilla tuotteilla aikoihin. Olen neulomisen lumoissa nykyään! Jos jotain kuitenkin on mielessäsi, ota rohkeasti yhteyttä - sähköpostiosoite on tuossa sivupalkissa

Sekalainen kokoelma kyhäelmiäni löytyy TÄÄLTÄMukavaa viikonloppua kaikille!!!
Ja mukavia messuhetkiä siellä vieraileville!7 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Justiisa nyt pitäs minunkin messuilla olla mutta toikkaroin sauvojen kanssa kotona tulehtunneen akillesjänteen kanssa...No, laatuaikaa isännän kanssa sitte :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita, ruskeita sävyjä, erityisesti tuo pyöreä ruskea tyyny:)

VMS kirjoitti...

KÄyn messuilla ehkä kerran vuodessa, kun on pakko ;)
Ihmismassoissa vaeltaminen ei innosta yhtään - paljon kivempaa on bloggailla ja katsella ilman tungosta toisten kättentöitä. Ääntä en myöskään kaipaa ;)

Kaunista on täällä
sinunkin tilassa :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Lovviisa: No voi harmin paikka, mut jotain hyvää silti :)

Memmi: Kiitos, tykkään kans siitä paljon :)

VMS: No vähän sama vika täällä. Olen kotihiiri ja en tykkää olla poissa perheen luota - no tykkään täällä lähimaastossa olla pois hetken, mutta pitkälle matkalle mennä ja toiset jää tänne - murehtisin jos jotai sattuu. Me nii tykätää olla yhdessä ja mennä yhdessä. ♥

tenttu kirjoitti...

Voi... ne olivat mahtavat messut! ja ylipaljon lankoja tarjouksessa.
Olihan siellä paljon ihmisiä mutta se ei haittanut saada uusia ideoita ja lanka ostoksia =)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tenttu: Varmasti! :) Kivihaan CM:ssa muuten oli FlipFloppia ja muita Novitan lankoja -50% ainakin perjantaina vielä - hamstrasin kivasti. ;)

tenttu kirjoitti...

Novita lankoja oli siellä myös tarjouksessa. esim 7 veljestä 3 lankaakerää 10e. Chrystal lankaa 2kpl 10e. muuten ne maksaa n.7,90e/kpl kauppassa ym.