lauantaina, marraskuuta 19, 2011

Messuttaako?Minua pyydettiin Käsityömessuille kertoilemaan bloggaamisesta ja käsityöharrastuksesta. No skippasin nyt kuitenkin mahdollisuuden. Ehkä jos matkaa olisi ollut oikein vähän niin olisin saattanut lähteäkin.

Messut ovat siis parhaillaan käynnissä Tampereella 18-20.11.2011.
:: PHOTOS FROM MY ARCHIVES ::

Ompelukset ovat väistyneet neulomusten tieltä. Pyydän anteeksi - en ole PUOTIA päivittänyt uusilla tuotteilla aikoihin. Olen neulomisen lumoissa nykyään! Jos jotain kuitenkin on mielessäsi, ota rohkeasti yhteyttä - sähköpostiosoite on tuossa sivupalkissa

Sekalainen kokoelma kyhäelmiäni löytyy TÄÄLTÄMukavaa viikonloppua kaikille!!!
Ja mukavia messuhetkiä siellä vieraileville!7 kommenttia:

 1. Justiisa nyt pitäs minunkin messuilla olla mutta toikkaroin sauvojen kanssa kotona tulehtunneen akillesjänteen kanssa...No, laatuaikaa isännän kanssa sitte :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita, ruskeita sävyjä, erityisesti tuo pyöreä ruskea tyyny:)

  VastaaPoista
 3. KÄyn messuilla ehkä kerran vuodessa, kun on pakko ;)
  Ihmismassoissa vaeltaminen ei innosta yhtään - paljon kivempaa on bloggailla ja katsella ilman tungosta toisten kättentöitä. Ääntä en myöskään kaipaa ;)

  Kaunista on täällä
  sinunkin tilassa :)

  VastaaPoista
 4. Lovviisa: No voi harmin paikka, mut jotain hyvää silti :)

  Memmi: Kiitos, tykkään kans siitä paljon :)

  VMS: No vähän sama vika täällä. Olen kotihiiri ja en tykkää olla poissa perheen luota - no tykkään täällä lähimaastossa olla pois hetken, mutta pitkälle matkalle mennä ja toiset jää tänne - murehtisin jos jotai sattuu. Me nii tykätää olla yhdessä ja mennä yhdessä. ♥

  VastaaPoista
 5. Voi... ne olivat mahtavat messut! ja ylipaljon lankoja tarjouksessa.
  Olihan siellä paljon ihmisiä mutta se ei haittanut saada uusia ideoita ja lanka ostoksia =)

  VastaaPoista
 6. Tenttu: Varmasti! :) Kivihaan CM:ssa muuten oli FlipFloppia ja muita Novitan lankoja -50% ainakin perjantaina vielä - hamstrasin kivasti. ;)

  VastaaPoista
 7. Novita lankoja oli siellä myös tarjouksessa. esim 7 veljestä 3 lankaakerää 10e. Chrystal lankaa 2kpl 10e. muuten ne maksaa n.7,90e/kpl kauppassa ym.

  VastaaPoista