maanantaina, helmikuuta 21, 2011

Upeeta, mahtavaa

Kiitos Villa Tölli!!!
1. Milloin aloitit blogisi?
Joskus kaksi vuotta sitten. En ole ihan varma kun olen siivousvimmassani poistellut ihan ensimmäisiä postauksia.
 
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Aluksi tämä oli kai enemmän lastenvaatteisiin, ostoksiin ja sisustukseen perustuva. Mutta kun näillä tuloilla ei pahemmin shoppailla usein ja muutenkin.. Eli lähinnä siis sisustusta, käsitöitä, välillä niitä ostoksia tai lastenvaatteita - mutta harvemmin. Ja sitten ihan vain pelkästään kuvaamista kuvaamisen ilosta, opettelua. Arkisia pieniä yksityiskohtia, joita pysähtyy katsomaan ja näkemään asioiden kauneuden - tiedä sitten välittyykö se aina lukijoille! Heh!

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
No en mä tiedä onko tämä niin erilainen, haluaisin sen tietenkin olevan. Mutta ulkopuolisen silmissähän tämä saattaa näyttää ja sulautua massaan. Sellaista en tietenkään toivo. Ja erilaisuuttahan tulee tietenkin siitä, että mun blogi ei käsittele mitään omakotitalon sisustamista ja muutenkin kaikki mitä täällä tapahtuu niin tapahtuu erittäin nuukalla budjetilla, kierrättäen, kirppareilta shopaten, eikä kallista desingia tai merkkituotteita ole varaa ostella. Ja se, että vaikka asuu vuokralla suht pienessä asunnossa niin pystyy sisustamaan oman näköisesti ja pienelläkin rahasummalla - toivottavasti se inspiroi muitakin, joilla ei nyt satu sitä unelmien villaa olemaan! Hih! Erilaista moniin blogeihin PienessäLinnussa on myös tietty anonyymisyys, kyllä tutut, suku ja ystävät tietää ja lukee, mutta mistään henkilökohtaisista asioista täällä en kirjoita, enkä levitä naamoja nettiin. Mutta aika monet bloggaajat ovatkin saman tien valinneet.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Tiesin joitain nättejä blogeja ja ajattelin, että kyllähän minäkin voisin...

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Hmm..pitäskö muuttaa jotain!? Kertokaahan te! Arvontaakin on tulossa tässä varmaan parin viikon sisään. Joten pysykäähän linjoilla!!
  ♥ 


 Tahtoisin tämän tunnustuksen/kyselyn jatkaa seuraaviin blogeihin:


3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksesta :)
Mielipiteeni ehdottamasti on että älä muuta tyyliäsi , tykkään blogistasi juuri tälläisenä eikä se uppoudu mitenkään massaan vaan on juuri sinun näköisesi!Tai ainakin kuvittelen niin ;)
Aurinkoa päivääsi !

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Riitta! ♥

Ruusa kirjoitti...

Oh! :) Täytyypä napata tämä! Kiitti!

Kuvasihan ovat aivan upeita, hienoja pieniä väläyksiä arjesta. Ihanat väritkin niissä aina!

Tykkäään :)