sunnuntaina, tammikuuta 09, 2011

Lupa leikkiä


 Jos meillä olisi pieni tyttö tai pieniä tyttöjä niin meidän lastenhuoneesta löytyisi varmasti joku ihana leikkikeittiö. Nytkin jos olisi tilaa paljon. Jonkin verran meillä pojatkin ruokaleikkejä leikkivät ja kun innostuvat siitä niin kokkailevat kauankin aikaa ja hauskoja ruokia leikisti tekevät.

Ruuanlaittoa varten pojilla on laatikollinen tarvikkeita; Dantoyn keittolevy, pieniä kattiloita, kauhoja, lautasia jne. Ja nyt tietenkin ne ompelemani kangasruuat, jotka tuossa edellisessä postauksessa esittelin. Nyt saavat kokata siis muutakin kuin legoja kattiloissaan.Sisäleikkejä nyt yritetäänkin keksiä paljon, olemme nimittäin flunssassa. Juuri kun paukkupakkaset hellittäisivät ja olisi oikea lumiukkokeli ulkona niin täällä ollaan räkätaudissa. No olihan edellinen flunssa elo-syyskuun vaihteessa, että sai tuo nyt jo tullakin..ihmeen kauanhan me terveinä oltiin.

5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Pikaisia paranemisia teidän sairastuvalle! :)

Jenna kirjoitti...

Pikaisia parantumisia! :)
Nuo lelupussukat (olettaisin siis niiden olevan lelupussukoita :D) on todella silmäänpistävän ihania! Vähän samantapainen pyykkinaruviritys on täälläkin aloitettu. :)

- Ada

Pieni Lintu kirjoitti...

Hei teille ja kiitos, jep leluja on noissa pusseissa. :)

Tarleena kirjoitti...

Ostin kuopukselle uuden leikkikeittiön jouluksi, blogissani on kuvia siitä. Se on hurrrmaava. Ihania nuo sinun tekemäsi leikkiruuat, ollapa itsellä aikaa väkertää samanlaisia.

Unknown kirjoitti...

Teidän pojat on sitten "kummallisen" terveinä ollut:) Koittaa pysyä hengissä, ulkona on sitäpaitsi nyt niin märkää että siellä kastuu varmasti ja saa viimeistään flunssa.