sunnuntaina, joulukuuta 05, 2010

Vihreä kosmetiikka

Onko jollain kokemuksia näistä


tuotteista?
Yritys kuvailee tuotteitaan seuraavasti:

"Uskomme, että kaikki mitä tarvitset ihosi ja hiustesi hoitoon löydät luonnosta.
Valmistamme käsityönä sertifioiduista luomuraaka-aineista saippuoita, sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Tuotteemme tehdään pienissä erissä tarkoin valituista raaka-aineista, meiltä saat aina tuoreita tuotteita joissa vaikuttavat aineet ovat tallella.
Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ympäristöystävällisiä, turvallisia ja tehokkaita tuotteita joita voit huoletta käyttää tietäen, että ne eivät ole haitallisia terveydellesi."

(teksti ja kuvat lainattu nettisivuilta) Aika ihanan näköisiä tuotteita...

 Erityisesti kiinnostaisi tämä shampoo...


Tuotekuvauksessa kerrotaan, että kestäisi useamman pesukerran kun hiukset eivät jäisi tahmean tuntuisiksi pesun jälkeen - hiusten pitäisi puhdistua niistä normaaleista shampoon mömmöistä, silikonista jne. mitä niihin nyt lykätäänkään. Tahmeita hiuksia en kyllä tahtoisi. Ja minä kun olen niitä ihmisiä, jotka pesevät hiuksensa shampoolla joka ilta - pakko kun on muotoilutuotteita aamuisin tököttänyt tukkansa täyteen.

Kokemuksia kuulisin mielelläni!!!!
5 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Minulla ei ole tästä kyseisestä tuotteesta kokemusta, mutta sen voin sanoa, että kun itselläni on käytössä (ja myynnissä) noita Osmian tuotteita, jotka myöskään eivät sisällä mitään "ihme" aineita, niin kyllä on pehmoinen tukka pesun jälkeen ja samaten saippuat tekevät ihosta oikeasti puhtaan tuntusen.

Eikä tämä nyt ollut mainospuhe vaan ihan todella uskon, että kemikaalit joita lisäillään milloin minnekin eivät ole ihmiseen tarkoitettuja :)

Kauniin näköisiä ovat myös! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Saa mainostaa ja pitääkin kun minä itte kyselen. ;)

minttu kirjoitti...

Mullakin on käytössä hiuksille vain käsintehtyä saippuaa. Tosin ei tuota mainitsemaasi mullakaan vaan samoja mitä itse myyn. Siihen tahmaisuuteen jota aluksi hiuksiin saattaa tulla, auttaa etikka- tai sitruunahappohuuhtelu. Voi kuulostaa kummalta mutta toimii. Eli vaikkapa puoleen litraan vettä sekoitetaan 1rkl viinietikkaa tai 1 tl sitruunahappoa. Sitä sitten kaikkialle hiuksiin pesun jälkeen. Tämä myös selvittää pesussa mahdollisesti tulevia takkuja ja antaa ihanan kiillon hiuksiin. Tuon huuhtelun voi jättää päähän tai hiukset huuhdella vielä nopeasti sen jälkeen. (Ja tähän liittymätön vinkki, mutta kerronpa kuitenkin, että hiusten huuhtelu lopuksi kylmällä vedellä selvittää takkuja ja virkistää hiuspohjaa). Alun jälkeen en enää itse tarvinnut tuota etikkahuuhtelua vaan pelkkä kylmällä vedellä huuhtelu riittää nykyään, enkä tarvitse hoitoainetta vaikka on pitkät hiukset. Siispä ruokakaapille ennen hiusten pesua :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos etikkavinkistäkin, kuulostaa huimalle mutta uskon että voipi tehota. :)

Linkittäkää ihmeessä omia myymiänne näihin kommentteihin niin osaan mennä katsomaan. ;)

Saa mainostaa - pitää mainostaa!!!! :D

minttu kirjoitti...

Tuo etikkajuttu ja kylmä huuhtelu on niitä isoäitien hyviä vinkkejä :) Mun saippuoita pääsee kurkkaamaan blogini laidassa olevan linkin kautta(Minttumaa).