keskiviikkona, lokakuuta 27, 2010

Neuleesta tyynyksi

From knitwear to cushion.


I it.

Lisää ompeluksia
toisella kertaa.

♥  ♥  ♥13 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihana!

Wilhelmiina kirjoitti...

Voi kuinka kiva .) Paljon tehdään nyt neuleista tyynyjä. Voi kun meillä voisi laittaa muttei voi pojan takia. Tai sitten ne pitäisi olla ihan puuvillaa ? hmm kyllä villainen on vaan kivempi ulkonäöltään :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hyvä idea! Napit sijoitettu juuri sopivasti.

Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos teille kun viitsitte kommentoida - ilahduttaa suuresti! :)

Wilhelmiina, jaa-a..ei tuo täyttä villaa ole, joku akryylisekoitus varmaan, sellainen ohut materiaali joka ei nyppyynny. :)

Kiitos Vekarus!

U-K, kiitos! :)

Jolindha kirjoitti...

Wau, todella upea!! Muutamille vanhoille vaatteille olen miettinyt vastaavaa uusiokäyttöä, taisipa joukossa olla joku neulekin :D Nämä kuvat kyllä innostaa viemään suunnitelmat joskus vielä sinne toteutuksenkin puolelle... ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hei Jolindha! ♥ Kiitos sinulle. :) Mun on pitäny tehdä sellanen ihana kauluspaitatyyny, jonka taisin jossain blogissa nähdä..hmm..Bean blogi? ..olisko? Mutta mulla ei oo kauluspaitaa, jonka malttaisin uhrata, pitäs käydä miehen vaatekomerossa kollaamassa.. ;) Siis siinä tyynyssä oli hihat säästetty ja solmittu nätisti eteen, ai ihana!!!! ♥ Tää neule meni pilalle kun vahingossa pesin 40 asteessa ja olis vissiin ollu vaan käsipesu tms. :D

Anni kirjoitti...

Oiiiiii! Ihana idea! Täytyykin pistää muistin perukoille, kun pitäisi taas suorittaa siivousta vaatekaapin suhteen! Tosi hyvännäköinen!

Hanna kirjoitti...

Ihana! ♥ Itsekin juuri mietiskelin että saiskohan vanhaa villapaitaa tehdyksi vaikka tyynyksi... ;))

Pieni Lintu kirjoitti...

Anni ja Peikkotyttö, kiitos. :) Ehdottomasti käyttämättä jääneet paidat tyynyiksi, helppo nakki. :) Ompelin helman (ton resorisen) umpeen ja leikkasin kaula-aukon alareunasta kainaloihin ja tyyny sisään ja umpeen..niin ja siksakilla kantsii tietty vetästä leikatut reunat. ;)

Minna Perälä kirjoitti...

Onpa tyylikäs toteutus!! Nuo napit tuossa sivussa tuovat siihen jännitettä ja elävöittävät konaisuutta. Ja sopii täydellisesti tuohon ruutukankaiselle sohvalle.. :)

Kiitokset kauniista kommentistasi blogissani :))

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos minnamarika! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea,kaunis pehmeä tyyny!

Kotiäiti kirjoitti...

Wau, hieno! :)