keskiviikkona, lokakuuta 13, 2010

How to make money ja plaa plaa - blogeissa!!?

Tervehdys rakkaat lukijat ja kanssablogistit!

Viimeaikoina olen huomannut, että joissain blogeissa kun käy vierailemassa - ei joka kerta, mutta usein - avautuu yhtäkkiä ihan uusi selainikkuna tuollaiselle "how to make money jne."-sivustolle. Aika ärsyttävää! Ties mikä virussivu.

Tässä kun olen yrittänyt selvittää, että mistä se johtuisi niin huomasin tänään, että yhteistä näille blogeille on se, että niissä on online-laskuri, joka on tuossa alapalkissa kiinni eikä tavallinen gadgetti sivupaneelissa blogipohjassa. Voisko toi ponnahdusselain avautua tämän vuoksi?! Kysyin mieheltäkin eilen ja se yritti katsoa omalla koneellaan näitä blogeja, mutta sillä ei avautunut mitään..hmm..johtuisiko kun hän käyttää Linuxia. Tai sitten ei vain sattunut avautumaan tuo mainossivu juuri sillä kertaa. Enpä tiedä.

Eihän mun blogia lukiessa avaudu koskaan sellaista?

Vai onko ne joiden blogeissa se avautuu halunneet sen ja saavat siitä mainostuloa?


Onko muut tehneet moisia havaintoja?

31 kommenttia:

 1. En ole koskaan törmännyt moiseen.. ei kai minun blogista ponnahtele tuollaisia, tai mitään?

  VastaaPoista
 2. Kääk mä mitään ymmärrä;-) mutta laskurit sivulleni olen kyllä ladannut toisten bloggaajien ohjeiden mukaan "joiltain" sivuilta? Ei kai mulla vain näy? Siis mulla on periaatteena se etten halua minkään googlen enkä kenenkään muun suoltavan mainoksia blogini sivuille! Mitä piilomainontaa täällä siis salaa tuputetaan "viattomien"ihmisten nettisivuille;-)? Kiitos taas hyvästä postauksesta!

  VastaaPoista
 3. Ei sun blogista ainakaan tuu tuommoista! En ole kyllä muutenkaan kertaakaan tuommoiseen törmännyt, ekaa kertaa kuulen.
  Eihän vaan mun blogista tule mitään sivua?

  VastaaPoista
 4. En ole törmännyt moiseen. En siis sunkaan blogissa. Tylsää tuollainen... Mulla on sitemeter käytössä, eihän se vaan lähettele mitään mainoksia?

  VastaaPoista
 5. Minä kun selailen blogeja, niin aina joskus yhtäkkiä pomppaa esiin tuo "How to make money".
  Minä olen sen aina vain heti sulkenut, ajattelematta sen enenmpää asiaa.
  Täytyykin seurata asiaa, tuleeko se sivu esiin, kun on jossain muualla kuin blogeissa.
  En minäkään pidä siitä.

  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Mie olen huomannut saman ilmiön, mutta en ole kiinnittänyt huomiota missä blogeissa olen silloin sattunut vierailemaan. Muistaakseni siulta ei semmoista ole pompannut. Se on muuten ärsyttävä kuin mikä, ja tosiaan, ties mikä virusriski!

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen jo jonkun aikaa ihmetellyt asiaa. Melkein päivittäin tuo sivu ilmestyy, pitääkin alkaa pitää kirjaa, minkä sivun aukomisen jälkeen tuo ihme sivu tulee...Kyllähän noita mainoksia voi hommata blogiinsa, jos ois sellainen???

  VastaaPoista
 8. "Hyvä" että muutkin on huomannu moisen eikä vaan ole meidän kone joka temppuilee.

  Ei muistaakseni teidän edellä olevien omissa ole sellasta ollut - pitää itsekin jatkossa pistää ylös mistä tulee. Ja tosiaan se online-laskuri on sellanen erilainen, ei tollanen joka mulla ja monilla muilla..heh..vaan siis se on tossa selainikkunan alapalkissa kiinni hassusti, enkä tiedä onko se siitä johtuva mutta nyt yhtäkkiä tänään kolme tapausta tuli ja niissä kaikissa oli se online-laskuri samasta paikasta muistaakseni.

  Vastailkaa vaan kaikki ootteko huomanneet moista ja kertokaa jos munkin blogista tulee joskus sellasia, se lumihiutalejuttukin oli hyvä kun monet vaan rohkeesti sano että kone kaatuu siitä niin tiesin ottaa pois.

  VastaaPoista
 9. Tuo lumihiutale on todella ärsyttävä, vaikka kaunis onkin. Meillä ainakin kone kaatuu niistä. Nyt kun satoi lunta, oli jo monessa blogissakin ne hiutaleet.
  :(

  VastaaPoista
 10. en ole huomannut mitään. . . Eikai mun blogissa on tommosta vai??

  VastaaPoista
 11. Voi muuten hyvinkin olla mahdollista tuo että me joilla on semmonen online laskuri sivuston alareunassa, suoltaa niitä. Mulle itseasiassa alkoi tulla tohon toiselle koneelle niitä jokin aika sitten. Jokin aika sitten myös lisäsin sen onlinelaskurin blogiini kun entinen tilttas...eli hyvin mahdollista. En edes tiennyt ajatella tätä syyksi ennekuin tästä postauksesta. Oon vaan luullut että jostain vaan taas tunkee muuten vaan näitä mainoksia. Mutta nyt sitte kai pitäs lähteä ettimään uutta onlinelaskuria, se kun ois mielestäni kuitenkin kiva.

  Onko joillakin antaa hyväksi havaittuja linkkejä?

  nimim: syyllinen ; )
  ps. ei kai ihmiset ny kaikkoa mun sivuilta tän takia...: D

  VastaaPoista
 12. Minulle eräs lukija kertoi, että sen jälkeen kun laitoin uuden Online-laskurin alkoi hänelle tulla blogiani seuratessa juuri noita ikäviä mainoksia. Poistin heti laskurin, koska ei se nyt niin tärkeä ole ja sain häneltä uuden viestin, että mainosten ilmestyminen loppui siihen.
  Minulla oli siis ennen se web-counterin oikein hyvin toimiva online-laskuri, mutta he uudistivat sen jotenkin, jonka jälkeen se ei enää toiminut. Sitten laitoin juuri tuon ongelmallisen Radar Statsin laskurin joka joillekkin lukijoille toi niitä ponnahtavia mainoksia. Minä itse käytän Google chrome selainta ja minulla ei kyllä mitään mainoksia ponnahtele näytölle vaikka vierailen sellaisissa blogeissa, joissa ao. laskuri on. Eli luulen, että joillain selaimilla ne mainokset siis ponnahtelevat; google chromella ei ainakaan näytä olevan ongelmaa:)

  VastaaPoista
 13. Minulla myös google chrome, en ole törmännyt missään. sinun blogissa en ole törmänyt tähän.Toivotavasti ei myöskään omassa blogissani ole tätä ominaisuutta.

  VastaaPoista
 14. Se on sellainen online laskuri mikä tekee tuota ikävää mainosten avautumista :/. Aika ikävä kylkiäinen.
  Mutta sinulla ei siis ole sellaista :)

  VastaaPoista
 15. Mulle tuo ärsyttävä selain aukenee AINA yhdestä blogista kun painan kommenttilomakkeeseen. Oon tosiaan vain huomannut tän tulevan tuosta yhdestä blogista... :S

  VastaaPoista
 16. Tulee näköjään kun näissä blogeissa klikkaa kommentteihin.

  VastaaPoista
 17. On tullut esille joissakin blogeissa ja olen maininnut siitä, sinun blogissasi ei ole moista!
  Minulla se teki myös sen, että kaikki ei latautunut tai oli hidas ja epäilin itsekinjotain virusta =).
  Mutta hyvä näin ettei sitä tule ;D
  -päivi-

  VastaaPoista
 18. Juu radarstatsilla tuo mainos tulee, mulla on koneessa kylläkin noiden popup- ikkunoiden esiintulon esto päällä, kone ilmoittaa ikkunasta muttei näytä sitä. Toki sen voi halutessaan katsoa.
  Mut en mäkään tykkää moisista mainoksista.

  VastaaPoista
 19. Hui! Siitäkö se johtuukin? Itse olen huomannut tuon saman homman, mutten ole siihen kiinnittänyt hirveesti huomiota, sulkenut vain. Mulla on tainnu sit käydä samalla tavalla kuin Kakkukellarin Mialla, entinen laskuri lopetti hommansa ja piti vain jostain saada uusi. Täällä ainakin lähtee heti vaihtoon jos se tuota aiheuttaa!

  Mulle ei ainakaan ole tullut senttiäkään mistään tän blogauksen ansiosta :) Teen tätä ihan vaan ja ainoastaan rakkaudesta lajiin :) Enkä siis todellakaan halua, että tollasia linkkejä pompsahtelee, grrrr. Lupaan perehtyä asiaan. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 20. Minulla ei ole ollut mitään ongelmaa missään blogeissa, että pomppailis mitään, mutta ÄLKÄÄ PLIIS LAITTAKO LUMISATEITA!!! Meillä kaatuu kouln ja kodin koneet niistä aina, joten en lue ollenkaan lumisateellisia blogeja=(
  Viime joulun aikana jouduin poistamaan listaltani lukuisia blogeja juuri lumisade-efektin takia.

  VastaaPoista
 21. Mäkin oon huomannu, että joitakin blogeja selaillessa se pomppaa esiin, mutta en oo vaan kiinnittänyt huomiota, mikä saa sen sieltä pompsahtamaan.

  VastaaPoista
 22. Viivu, varmaan se johtui siitä - nyt ei ollut sitä kun kävin kurkkaamassa. Kiitos. :)

  Saahan jotkut tienata blogillaan, en minä sillä. Vaan kun ajattelinkin että toi on monilla tullu huomaamatta varmaan sen laskurin kautta - ainakin uskon niin. :)

  Jarna, joo en laita lumisadetta enää - moni sanoi että on se kaatumisongelma.

  VastaaPoista
 23. Testattiin:

  Firefoxilla se sivu aukeaa
  Explorer huomauttaa että yrittää avautua ponnahdusikkunan
  Safarilla ei tule mitään
  Chromellakaan ei näyttänyt tulevan

  VastaaPoista
 24. Ihan sama ongelma! Täytyykin seurata onko jotain säännöllisyyttä miten se sivu tulee esiin. Osaatko sanoa tuleeko kun aukaisee minun blogin tai yrittää kommentoida? Minullakin kun on uusi laskuri.

  VastaaPoista
 25. Katja eipä näyttänyt olevan ongelmia sun blogissa.

  VastaaPoista
 26. Oletteko muuten kiinnittäneet huomiota bloggerin/googlen ovelaan mainostamiseen kun esim. kirjottaa postauksen vaikkapa nyt kahvinkeittimestä niin kun painat julkaise niin tulee se ruutu että on julkaistu jne. niin siinä on sivussa sitten kas kummaa mainoksia kahvinkeittimistä tai muista kodinkoneista. Karseeta vakoiluu ja piilomainontaa lykätään jokapaikkaan.

  VastaaPoista
 27. Hei!

  Olen törmännyt yhdessä blogissa siihen todella ärsyttävään Make money- mainokseen. Ja blogissa on tosiaan alapalkissa kiinni online laskuri. Itselläni on uusi laskuri myös mutta gadgetilla laitettu sivupalkkiin... Toivon mukaan ei niitä ikäviä mainoksia tule blogissani vieraillessa...

  Kiitokset siitä lumisade efektin haittavaikutuksien kertomisesta. Hyvä tietää että ei kande laittaa omaan blogiin ainaskaan..

  Kurjaa myös tuo vakoilu ja piilomainonta. Vähäsen alkaa moinen puistattaa:/

  Mutta kaikesta huolimatta hyvää viikon jatkoa

  VastaaPoista
 28. Minullekin ennen tuli kaikennäköisiä mainoksia American Green cards sun muita mutta nyt kun on expoler niin ei tule.
  Monet blogit jää lukematta kun on soitinta kuvia ja suun muuta härpäkettä pajon ei yksin kertaisesti aukea.

  VastaaPoista
 29. Kääk ja kääk! onkohan omassanikin sama juttu. Laskuri lopetti toiminnan ja jostain uuden nappasin. Tulla tupsahdin tänne tuolta Viivu´s home-blogista j taidankin jäädä lukijaksesi. Kivan näköistä ja kuuloista :)

  VastaaPoista
 30. Hui, ihan uutta minullekin! En ole moiseen vielä törmännyt.
  Toivottavasti ei omassa blogissa ole...itse käytän google chromea enkä ole havainnut mitään häiritseviä mainoksia, eipä silti ei niistä lumisateistakaan ole ollut haittaa.

  VastaaPoista
 31. Moikka

  Hyvä kun sanoit tosta
  mulla blogissa tais kävijälaskuri
  aiheuttaa ,
  et joillakin kone tilttas
  poistin sen ja kas kummaa
  ei tiltannu kone enää.

  Lumisade on ihana ,
  mutta siittäkin voi joillakin koneet jumittaa
  harmitus:(.

  Jamssi

  VastaaPoista