tiistaina, syyskuuta 07, 2010

Vaatepohdintaa ja punaista pilkullista

Esikoisen tänään viettäessä mummola-päivää, oli meillä kuopuksen kanssa mahdollisuus puuhailla kahdestaan jotain ja poika valitsi leikkipuistoon menemisen. Sehän sopi, ihana ilma ollut tänäänkin.

Puistossa näki monenmoista vaatevalintaa. Yhdellä pojalla oli aika paksun näköinen vk-asu, villamyssy ja lapaset. Isommat lapset kulkivat ilman päällysvaatteita. Meidän nassikka pukeutui suht ohueeseen fleecetakkiin ja päässä oli ohut pipa. Itse meinasin läkähtyä villatakissani.

Tää äippä ei oo kovin urheilullinen. Mustat pilkulliset tennarit ja pillifarkut on ihan hyvä leikkipuistoasu eikö vaan!?
Oltiin pyörällä matkassa. Ehkä ensi kesänä onnistuis vähän jo paremmin - meinaa mennä jarrutteluksi koko homma, eikä keskity ohjaamiseen yhtään, pää pyörii sinne tänne ja kattoo taakse ja mitä muut tekee.

Tänään käytiin kolmistaan nopsaan kaupungissakin ja matkalla hain Postista kivan pikku paketin. Voitin nimittäin Papun Kakut-blogin arvonnassa.Kiitos!!

1 kommentti:

Pieni Lintu kirjoitti...

Piti vielä mainita, että kaupungilla vaatevalintoja oli vielä laajemmalla skaalalla shortseista ja hihattomista talvivaatteisiin.. ;)