perjantaina, syyskuuta 10, 2010

Kylppärijuttuja


Yläkerran kylppärin/vessan saippuapumppu oli jo kulahtanut ja pilaantunut, kävin nopsaan Jyskissä ruokaostosten yhteydessä ja 5€:lla löytyi tälläinen kiva musta ja hyvän tuntuinen saippuapumppu, normaalihinta oli yli 12€. Alakerran pikkuvessaankin ostin uuden, vanhan otin käyttöön keittiössä.

Musta ja harmaa on kylppärin teemavärit, hieman on puunsävyä korien muodossa ja palasaippuassa, joka pitää olla aina myös lähinnä koristeena - nestesaippuaa pääasiassa käytämme, lapset saattavat käyttää palasaippuaa kun siitä on niiden helpompi ottaa.

Tämä kylppäri on tähänastisista kodeistamme kaikkista kivoin ja tilavin. Tilaa on puolet enemmän vähintään kuin muissa kodeissa on ollut. Lavuaari on upotettu tasoon. Saunakin on niin tilava, että me kaikki neljä mahdutaan yhtäaikaa lauteelle istumaan, edellisessä kodissa oli sellainen klassinen kerrostalon sauna postimerkkikokoa. Tämä koti on myös se, missä ollaan pisimpään oltu vuokralla, viihdytään!Kukkuu!

Iso ja lavuaaritasoon asti ulottuva peili on kiva ja tuo lisää tilantuntua, mutta voi tauti kun se on jatkuvasti tuhrussa kun käsiä pestessä siihen piskoja lentää.

..huoh! Olen näköjään perinyt äiteeltä tuon "pidän pikkusormea viehkosti pystyssä aina kun teen jotain muka tärkeää"-eleen. No mukava huomata, että on äidiltäkin perittyjä ominaisuuksia, pääasiassa kai luonteeltani muistutan isääni kaikessa hätäisyydessäni.10 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Pikkusormi on tärkeä keskittyessä :)

satmaari kirjoitti...

Fiini pikkurilli.

Hannele kirjoitti...

Minulla myös samanlainen pikkusormi :D Siittä saa silloin tällöin kuulla muiltakin että hah sulla taas pikkurilli pystyssä.

Ruusa kirjoitti...

Joo, keskityspikkusormi ;D

Kivat viikonloput!

Hanna Sormunen kirjoitti...

Kiitos iiihanaisesta sammutuspeitteensuojasta, nyt vasta(!) ehdin laittaa sammutuspeitteen päälle. Fitslaiköglaav, niinku Carreyn Jimi sanois.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kivoja kuvia kylppäristänne.
Sellainen iso peili on ihana.

Meillä oli edellisessä asunnossa sellainen, kun tehtiin kylppäriremppa ja sain itse suunnitella sen. Peili upotettiin seinään ja pitkät lamput molemmille sivuille.

Hauskaa viikonloppua sinulle!!

MaMMeli kirjoitti...

Naurattaa tuo pikkusormi juttu:) Anopilla on myös sama tapa ja poikansakin on sen perinnyt, siis erittäin periytyvää;)

Hipsu kirjoitti...

Tahtoo nähdä enempi sitä kylppäriä :). Hyvät kuvat ♥

Wilhelmiina kirjoitti...

Kiva pikkusormi tosiaan. Niin sitä huomaa erilaisia perinnöllisiä asioita muillakin olevan :)

Pieni Lintu kirjoitti...

:D