sunnuntaina, syyskuuta 12, 2010

Helmat kuntoon
Uusi leveämpi sänkymme on odottanut helmalakanaa jo kauan. Ensin ajattelin tehdä sen itse. Suunnitelmissa oli käyttää vanhaa parivuoteemme lakanaa (kahta normaalikokoista yhteenommeltuna) siinä keskiosassa, joka jää petareiden alle ja olin valkoista ostanut helmaa varten. Mittailin tuota beigeä aluslakanaa sänkyyn ja sehän tuli miltei lattiaan asti kaikilta kolmelta reunalta joten päätin jättää sen helmalakanaksi. Se oli nopeasti tehty siis loppujenlopuksi. Kaikki nuo vanhat aluslakanamme on beigen värisiä, voisi joskus ostaa vaikkapa sitten kesäksi valkoiset lakanat ja ommella hurauttaa ne vain yhteen niin saa valkoisenkin helmalakanan sitten.

160cm levään sänkyyn tarkoitettu vanha päiväpeittomme on vähän pienen näköinen tähän parimetriseen sänkyyn, mutta helmalakanan kanssa se on ihan ok mielestäni kun ei enää sängyn runkoa ole näkyvissä.Tämä on kyllä laiskuuden huippu; kranssi on sijoitettu kapeamman sängyn mukaan joten se on nyt jäänyt sivuun. Häiritsee kun ei ole keskellä. No jos siirtäisin sen keskelle niin jäisi se ruma koukku näkyviin ja jos sen taulukoukun ottaa pois niin voi seinään jäädä ruma jälki. Pitäisi varmaan keksiä jotain leveämpää ripustettavaa tuohon sängyn yläpuolelle niin jäisi tuo kranssin koukku piiloon. On tämä sisustaminen joskus vaikeaa. *heh* Tässä kuluneen vuoden aikana olen monta kertaa katsonut Minimanissa sellaista kivaa valkoista FAMILY-tekstikylttiä, mutta nyt kun sellaisen olisin tuohon ostanut niin eihän niitä enää siellä ollut. Toivottavasti mieheni ei tätä lue, koska se aina motkottaa mulle siitä, että jos jotain kivaa (siis tällästä halpaa kivaa) näkee niin pitää ostaa, koska sitten mä harmittelen myöhemmin kun en ostanut ja sitä ei enää saa mistään. Hups!

Jotenkin en vaan osaa nyt pedata tätä uutta sänkyä nätisti, tahtoisin jonkun päädyn tähän. Ensin oli mielessä jonkinlainen kankaalla päällystetty viritelmä, mutta mies sanoi, että tähän sopisi jotain ovelampaa. Mitä se ovelampi sitten olisi - sitä emme ole keksineet. Joku vanha ovi kenties!?3 kommenttia:

Hanna Sormunen kirjoitti...

On sinulla fiksu mies. Kannattaa kuunnella, ainakin tuota neuvoa!
Itsekin olen oppinut tuohon, ja on kyllä paaaaljon helepompaa. Ei tarvi esim. lähteä erikseen hakemaan sitä mitä ajatteli, kun se on jo.

Hipsu kirjoitti...

Ihanat pallopetivaatteet ♥ ja muutenkin näyttää tosi hyvältä, ihanan vaaleaa!

Jonna kirjoitti...

Teidän makkari näyttää hyvältä just noin :) Meillä on nuo samat pallo petivaatteet sekä tytöillä vaaleanpunaisena :)