maanantaina, heinäkuuta 26, 2010

Vesalandiassa

Huvikummun Tiina vinkkasi Vesan ilmaisista tivolimahdollisuuksista ja meillehän tämä sopi paremmin kuin hyvin. Tuosta Tuurin ohi kun tulee huristeltua sattuneesta syystä useammankin kerran kesässä.

Tiina, thank you for the hint - Free fun for small children in Keskinen and Tivoli Sariola.

Tivoli Sariola oli juuri sopiva pienille lapsille, paljon vempaimia mihin 2-vuotiaskin uskalsi mennä isoveljen kanssa. Ja ilmainen alle 13-vuotiailta - tämä taisi kestää elokuun 8. päivään saakka

Tivoli Sariola was great for small kids - and free for under 13 yearsJa pakollinen vessassa käynti ja jätskin syönti tavalliseen tapaamme "linnassa" kuten aina ennenkin. Harvoin tulee käytyä kyläkaupan puolella, samat krääsät ne tuntuu olevan muissakin kaupoissa ja ihan samaan hintaan ja sitä ruuhkaa ei kestä kukaanVielä ehditte tekin jos on asiaa Keskisen suuntaan...8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kiva, kun tekin ehditte tivoliin. Oli kyllä käymisen arvoista! Itse kauppa jäi meiltäkin väliin, ei uskaltanut kolmen lapsen kanssa yrittää karavaanareiden sekaan ;)

MaMMeli kirjoitti...

Eilen juuri kävimme Keskisellä, empäs nähnyt suloisia autopaitaisia poikia:)

Ouna kirjoitti...

Onpa mukava ilmainen Tivoli :).
Kerran olen Keskisellä päässyt käymään ja tulin myös siihen tulokseen että samaa tavaraa muuallakin tarjolla.

Pieni Lintu kirjoitti...

MaMMeli: Me oltiin torstaina. :)

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Käyty on pari viikkoa sitten ja ei sinne kaupan takia kyllä lähde mielellään ruuhkaileen. Mutta lapset tykkäs, oltiin kahtena peräkkäisenä päivänä kun käytiin jossain reisus siinä välillä.

Ede@ kirjoitti...

Varmasti oli kivaa lapsilla:)

Ihanat nuo autopaidat kans<3

Jamssi

marika kirjoitti...

Me käytiin tuolla myös, olisko ollut viikko tai kaks sitten! Samoin meidän kaks-vee uskalsi mennä pariin laitteeseen...

Nicole kirjoitti...

Lapsilla oli varmasti tosi kivaa (ja aikuisillakin...). Olemme saaneet lapsille vapaalippuja Wasalandiaan, joten mietitään viel jos lähdemme Kyläkauppaan tai Wasalandíaan...