tiistaina, heinäkuuta 27, 2010

Mökiltä

Pictures from summer cottage
Meillä on ikivanha, mutta hyvä sininen muovinen Iskun tuoli mökillä. Tuolin ostin itselleni joskus teininä omaan huoneeseeni - mulla oli sininen kausi ja kaikki oli sinistä!

Sen vuoksi olen lopen kyllästynyt siniseen väriin sisustuksessa ja vasta nyt yli 10 vuoden jälkeen alan pikkuhiljaa joitain pienenpieniä turkooseja tai vaaleansinisiä juttuja hyväksymään.

...no mutta siis tähän tuoliin! Meillä ei ole ollut sille tilaa kotona ja muutenkaan väri ei ole ollut enää kiva niin se on viety mökille ja olen valkoista täkkiä pitänyt siinä päällä. Nyt tänä kesänä sain vihdoin ommeltua vanhasta vauvan pinnasängyn aluslakanasta tuollaisen päällisen tuoliin..nämä on taas niitä ei kannata katsoa saumoja tarkemmin juttuja, mutta hirmu tyytyväinen olen tähän.
Meidän nukkumamökkeröiseen on kesän mittaan kulkeutunut kaikenlaista näperrystä ja käsityötä kotoa. Flipflopista virkattua koria, tuunattua henkaria ja yksi jänönenkin sekä isoäidin tyyny sängyn päälle.
Nuorempi poika pakkasi mukaansa Ainu-pupunsa lisäksi viime kerralla Mörön. Mörkö on niin suloinen!
Vanha päiväpeittomme on nykyisin myös mökillä ja nyt aloinkin miettimään, että pitäisikö vaihtaa välillä ja viedä makuuhuoneemme uusi päiväpeitto mökille ja tuo puuvillainen kotiin. No ehkä ensi kesänä sitten.4 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Ihanalta näyttää mökkinne kauniit asiat :)

Lämpöistä viikkoa!

Eva-Liisa kirjoitti...

Kylläpä on kauniin näköistä. Ihana tuo isoäidin tyynykin.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Paljon kaikkea kivaa. On varmasti ihanaa, kun omistaa mökin.
Minulla se on ollut ikuinen haave.

Mukavaa keskiviikkoa sinulle!!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ei ole oma mökki kuitenkaan. ;)