lauantaina, heinäkuuta 31, 2010

Kaapin paikka
Painted pine vitrine


Kaapin paikka on vaihtunut ja paikka päätetty ihan yhteisestä ymmärryksestä.

Meillä on ollut pitkän aikaa suunnitteilla ostaa uusi sänky - patjat pitäisi vaihtaa ja ollaan mietitty, että samalla ostaisi leveämmän sängyn. Nyt meillä on jo aika kauan palvellut koivuinen appivanhemmilta peritty parivuoteen runko 160cm. Ihan hyvä, mutta kapeahko kun ottaa huomioon, että miltei joka yö tuo kohta 5-vuotias kipittää meidän väliin nukkumaan.

Sänkyä ei olla ostettu kun ollaan mietitty miten saada leveämpi sänky makuuhuoneeseen mahtumaan. Yhdellä seinustalla meillä on ollut kolmiosainen kirjakaapisto ja sen vieressä lipasto - entinen hoitopöytä. Nämä ovat olleet esteenä leveämmälle sängylle. Yksi ilta tätä taas pohdittiin ja keksittiin, että viedään ne kirjakaapit alakertaan olohuoneeseen ja työnnetään lipasto niiden tilalle nurkkaan - nyt mahtuisi leveämpi sänky.

No mutta mihin ne kirjakaapit... Ne laitettiin nurkkaan jossa meillä on ollut  mäntyinen nurkkavitriini ja tämä sopi hyvin makuuhuoneeseen nurkkaan sängyn ja ikkunan väliin. Mies heti sanoi, että ei se väriltään sovi yhtään kyllä meidän vaaleaan makuuhuoneeseen ja minäpä sutaisin sen valkeaksi - läpikuultavaksi - ja nyt se sopii tosi hyvin tuonne makuuhuoneeseen. Ikkunalliseen oveen ompelin beigen verhon.

Tähän niitä nuppeja kyselin. Ostinkin jo Indiskasta kivat ja ne ovat jo paikallaankin. Pitääpäs niistäkin kuva näpsäistä joku päivä!

Kaappi on vielä ihan tyhjä, mutta eiköhän se pian täyty. Tulikin mieleen kun isä oli nikkaroinut avohyllykön heille olohuoneeseen ja oli vitsaillen kysynyt äireeltä, että "onko sulla mitään tähän laittaa" ja ei kauaa ollut kestänyt kun maljakkoa ja kukkapurkkia oli hyllyt täynnä. Kyllä meillä naisilla on se taito, että keksitään hyllyille tavaraa!
2 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Hih, totta, että keksitään tai sitten ostetaan jotain sopivaa ;).

Pieni Lintu kirjoitti...

Niinpä! :)