sunnuntaina, heinäkuuta 18, 2010

Eläimellistä

Kävimme Ähtärin eläinpuistossa. Lapset jaksoivat koko 3km lenkin kävellä hyvin, vasta ihan lopussa 2,5-vuotiasta piti kantaa. Vuokrattava vetokärry olisi ollut vain tiellä. Aitaukselta toiselle juostiin kovaa vauhtia eikä hellekään hidastanut menoa.Otter was so cute.

Saukko oli minun mielestäni tosi suloinen. Tässä saukko kelluu ja esiintyy yleisölleen.He stinks......this one too.Left: Do you want to see staff in the cage?
Right: I was so disappointed..there was not Hugh Jackman in this zoo...only animals!

Vasemmalla nähtävissä henkilökuntaa häkissä?
Harmikseni Hugh Jackman ei ollutkaan näytillä täällä eläintarhassa...vain eläimiä!

Bears were so funny and they performed to us.

Karhut hauskuuttivat meitä esiintymällä ja pelleilemällä.
Meillä oli mukavaa!!


8 kommenttia:

hipsu kirjoitti...

Ähtäri on kiva paikka, harmillista siellä on ainoastaan se pitkä matka kävellä ja että usein eläimet ovat piilossa niin, ettei niitä näe :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo niin on, nyt onneksi melkein kaikki oli näkyvillä..ja moniahan pääsee katsomaan pesän puoleltakin. No sudet nähtiin vain ihan kaukaa ja kettu oli ihan piilossa. Mutta muuten kyllä kaikki näkyi hyvin ja karhut ne oli odotetuin ja ne oli niin ihania! :)

Meeri / Murulit kirjoitti...

Ai matka oli noinkin pitkä. :D Käytiin siellä kanssa kaksi viikkoa sitten ja meidän 2v käveli kanssa koko kierroksen, vielä jakso mennä leikkipaikkaankin pomppimaan. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Leikkipaikka oli ihan kiva kans ja pakolliset matkamuistot oli ostettava, pojat valitsi semmoset pehmosammakot. :) Ja poliisiautossa poseerattiin kans. ;)

Sokrutin kirjoitti...

Pienet eläinpuistot on kivoja. Meillä lapset kävi mummon kanssa kotieläintilalla ja tykkäsivät kovasti. Mukava reissu varmasti ollut.

Katri kirjoitti...

Me asutaan reilun puolen tunnin matkan päässä Ähtäristä, joten vieraillaan siellä joka kesä ja aina lapset jaksavat innostua eläimistä. Joka kerta jaksetaan vääntää vitsiä tuosta "henkilökunta" -viitasta. :D Parhaiten elämet on liikkeellä ja näkyvissä, kun on vähän vilpoisempi päivä.

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Ollaan oltu sitte samoilla kulmilla hyvinkin samaan aikaan, eläinpuitossa ei oltu mutta käytiin soinissa vanhoilla päivillä...

Pieni Lintu kirjoitti...

Mia..näin kyllä mainoksen Soiniin käännyttäessä. :) Me käytii Ähtärissä torstaina ja sunnuntaina mökiltä tultiin Soinin kautta kotii. :)