tiistaina, kesäkuuta 15, 2010

Isoäidin tyyliin
Tosi kauan on ollut suunnitelmissa ommella pyöreä isoäidin tyyny. Ne ovat niin kauniita! Mitään kaavoja tai ohjeita en ole onnistunut mistään löytämään..netistä siis, niin pitkälle en suunnitelmissa päässyt, että olisin kirjastoon tai kirjakauppaan lähtenyt. No tuommoisen pyöreän tyynyn sain aikaan ja olen kyllä tosi tyytyväinen.

Sehän olikin ihan helppo nakki loppujen lopuksi!Tyynyyn käytin haalean beigeä puuvillaa, siis ihan lakanakangasta. Keskustaan valkoista kangasta, jossa on hailakoita kukkia. Pitsiä lisäsin ja sen vielä kanttasin ja saumat oikeaan suuntaan, että pysyvät kuosissaan.

Pitäisi vielä ommella pyöreä sisustyyny tähän. Kuvaa varten lainasin poikien huoneesta pyöreää Hemtexin pilkkutyynyä...äiti ei kuulemma saa sitä omaksi, voi harmi..olisi ollut passelin kokoinen.

No aikaa on ommella nyt vaikka ja mitä, meillä ollaan sairasteltu. Ensin oli kuopus ja nyt melkein viikon päästä vasta esikoiselle tuli kuume. Ärsyttävää kun eivät ole yhtäaikaa kipeitä niin eipä oikein pääse mihinkään. Onpahan aikaa äiteellä ommella ja on yksi projektikin tässä, katsotaan nyt mitä tosta tulee..tylsä homma, mutta kun aloitin niin teen sen loppuun - lopputulos vaikuttaa ainakin kivalta.
..ensimmäinen, mutta tuskin viimeiseni. Taisin rakastua tyynyyn!


11 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tyyny on kaunis!
Nuo pyöreät tyynyt kuuluvat haavelistalleni, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Ehkä nämä sadepäivät auttaisivat asiaa ja sinun mallisi saisi innostumaan.
-Ja olet oikeassa, sisustyyny on minunkin mielestäni juuri sopiva kokoinen. Liian pönäkäksi topattuna tuon isoäidin tyynyn viehätys katoaa. Nyt siinä on jotan hentoa ja runollista.

Pieni Lintu kirjoitti...

MariaK: Kiitos sanoistasi. :)

Ei muuta ku ompelemaan vaan, tuon tekee aika nopeasti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Se on kaunis :)

PirjopauliinaL kirjoitti...

Kaunis on tyyny, pellavanväristä minäkin haluaisin. Tein isoäidintyynyt opelle lahjaksi kun koulu loppui, siitä asti olen itsellekkin sellaista haaveksinut mutta jäänyt aina tilkkupeittojen varjoon. Ne ovat kyllä kauniita ja helppoja tehdä.

Maite - vitoma kirjoitti...

¡Precioso!! pidän siitä.
Saludos

Marianne kirjoitti...

Ihanaakin ihanampi tyyny!!
Kiitos inspiraatiosta :)

Oli myös aivan pakko liittyä suureen lukijakuntaasi, juttusi ja kuvasi olivat koukuttavia !

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunia,ihana isoäidin tyyny.

Ruusa kirjoitti...

Hieno! Laitoitko keskikohtaan kovikekangasta tms, Tilda-kirjan ohjeessa neuvotaan sellaista,mutta minusta omistani tuli parempia ilman koviketta..

Söpölöi tyynyi :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ruusa: Ei mulla mitää kovikekankaita tuossa ole, eikä ole kirjoista katsottu - heh! :D

Ruusa kirjoitti...

Oma luovuus-paras luovuus! :D

Sari kirjoitti...

Mielettömän kaunis tyynyt <3