keskiviikkona, kesäkuuta 16, 2010

Before / AfterMuistatteko ongelman?
Olen ollut jo aikeissa soittaa vuokra-firmaan josko nuo keittiön kaakelit saisi maalata kaakelimaalilla. No viime viikolla Lidlin mainoksessa oli leikattavaa tarraa, tai mitä lie kontaktimuovin tapaista kalvoa. Päätin käydä katsomassa minkä värisiä siellä olisi ja tuommoinen marmorikuviollinen oli ihan ok meidän keittiön väreihin - vähän vääristää kuvassa tummemmaksi mitä on.

Jos nyt näyttääkin, että on huono ratkaisu niin saahan nuo pois ja maksoi vain 4e mun yhden naisen keittiöremontti. Tykkään tykkään!!! Paljon kivemman näköinen ja valoisampi keittiö!
Saumoja ei turhan tarkkaan kannata tiirata ovatko suorassa!!! ;)
7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Melkoinen muutos ja tuunaus! Huomattavasti parempi kuin edellinen, keittiö vaikuttaa nyt paljon valoisammalta! :) Eikä tosiaan ollut kallis! Oliko hankala laittaa?

Saana kirjoitti...

Värillinen kontaktimuovi on näppärä keksintö. Sillä voi uudistaa kaikenlaista (kaakeleita, astianpesukoneita, jääkaappeja, ikkunalautoja, jne.).

Pieni Lintu kirjoitti...

Anni: Ei ollut lainkaan vaikea laittaa. Kova mittaaminen tietenkin ja piti leikata tarkkaan, onneksi oli hyvät apuruudukot takana joita pitkin pystyi leikkaamaan. Paperileikkuri olis kätevä! ;) Kaakelit vaan puhtaaksi ja leikatusta palasta avasin yhden reunan ja asettelin hyvin sitten kosteella rätillä hinkkasin ja vedin samalla pois sitä taustapaperia. Ja jos meni huonosti niin kun heti otti pois niin lähti hyvin irti ja pysty laittaa uudestaa. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kaksi rullaa riitti meidän keittiöön, yksi rulla maksoi 1,99e. :)

malla kirjoitti...

vähän siisti idea!!!!ja näyttää todella hyvälle!

Ruusa kirjoitti...

No johan oli kätevää, halpaa ja hieno tuli!! :D

Tia kirjoitti...

Tulipas kiva, pitäiskö itekin uudistaa=)