lauantaina, maaliskuuta 06, 2010

Hiihtelyä
Viime talvena poika oli reilu 3-vuotias, silloin hommattiin sellaiset remmi sukset. Vaan eipä tykännyt hiihtämisestä poika yhtään - kerran hiihti ja sanoi, että ei aio hiihtää enää ikinä. Nyt eilen pappa ja iskä kävivät Citymarketin ALEsta ostamassa uudet siteet niihin suksiin ja monot - oli -40% alennuksessa! Tänään käytiin pojan kanssa hiihtämässä kahdestaan, voi että meillä oli hauskaa!!!
Minäkin kaivoin sukset esiin - 6v taitaa olla edellisestä kerrasta aikaa! Hyvinhän se sujui itseltäkin, onneksi tuo 4-vuotiaan vauhti ei kovin hurja ollut, että äiti pysyi perässä!!! ;)Ihanista ilmoista on otettu nyt kaikki irti!!! Eilen pojat ulkoili tuntitolkulla, tänäänkin heti aamupalan jälkeen mentiin takapihalle kaivamaan paksuun nietokseen käytäviä. Syvimmissä kohdissa oli niin paljon lunta, että kun 2-vuotias kuopus käveli sitä käytävää niin vähän pipon tupsua näkyi!! Sitten leikittiin piilosta ulkona käytävissä.

Kuopuksen suunnattua päiväunille - me menimme vanhemman pojan kanssa hiihtelemään. Nyt pian syödään..tortilloja, nam nam!!!


8 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hienot hiihtopelit pojalla. Sievät monot. Kyllä lasten kelpaa tälläisellä talvella peuhata ulkona.

Hipsu kirjoitti...

Aivan ihanat sukset pojalla! :)
Häpeä tunnustaa, mutta tunnustettakoon kuitenkin, ettei meidän perheessä kenelläkään ole suksia. Onneksi sentään esikoisella on edes luistimet.
Ensi talveksi pitäis vissiin koulua varten hankkia sukset ja vois olla ihan hyvä siinä opettaessa hiihtotaitoja, että itsekin sellaiset omistais.
Eikä ne vissiin ihan maltaita maksaiskaan? Lapsillehan saa vissiin käytettynäkin ihan kivasti.

Mari kirjoitti...

Katsos vain, sehän on hienoa kun pääsi poitsun kanssa hiihtämään! Ja tuossa iässä ei vauhdin hurma ole suksilla ihan hirmuista, niin pysyy aikuisetkin perässä :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ei ne kovin paljoa maksa - monot+siteet oli yhteensä jotain 50e, alennuksessa kun olivat. En muista mitä ne remmisukset+sauvat maksoi viime vuonna..niihinhän nuo uudet siteet laitettiin kun ei ollut sopivan pitusii suksia enää kaupassa jäljellä. Luistimet on käytetyt ja tosi hyväkuntoset..olisko ne ollu 15e!?

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi kyllä kannattaa :)
Oli varmasti reteetä puhaa,
kannatas varmaan munki,vuosien jälkeen hypätä suksille :) Mutku nyt just ei taida olla niitä suksiakaan..

Pieni Lintu kirjoitti...

..heh ja kuvassa pojalla lunta pyllyssä, eli muutaman kerran pyllähti ja se pystyyn pääseminen oli ainut jossa tartti apua.

rosmariini kirjoitti...

hei, ihan muistuu oma lapsuus, lumileikit ja hiihtolenkit mieleen. Minulla ei ole enää pieniä lapsia eikä lapsen lapsiakaan ja omat hiihtämiset ovat viime vuosina jääneet aivan liian vähiin. Pitäisi hankkia uudet hiihtokengätkin.(Jokin tekosyy kuitenkin hiihtämättömyyteen kun ei voi nyt syyttää lumen puutetta!)Kiitos käynnistäsi blogissani ja kiinnostuksestasi, mutta kun katsoin blogimäärää listassasi blogeista joita seuraat, niin voin olla samaa mieltä blogista saamastasi kommentista luettavien blogien määrästä! Minä en muuten ole niin edistynyt tässä blogidatatekniikassa että olisin vielä osannut avata kaikkia "luukkuja" ja osastoja sivulleni,valitettavasti. Mutta olet tervetullut katselemaan joka tapauksessa, vaikka et voikaan vielä miytenkään linkittää. Hyvää talven jatkoa, vaikka minä ja pihalintuni kyllä jo nyt kaipaamme kevättä ja lämpöä!! Terv. Rosmariini /Pitsiä ja posliinia.

sanna kirjoitti...

No ne lapset hiihtää kun ne ovat valmiitä siihen, tässä tapuksessä 4v oli sopiva ikä ;)
Pitäisi varmaan taas kaivaa sukset esiin ja mennä myös meidön 3,5 vuotiaan kanssa hiihtelemään. Enne kuin tulee kevät !