torstaina, maaliskuuta 25, 2010

Aurinko armasMeillä on jokaisella useammat aurinkolasit. Vähintäänkin autosta löytyy, sisältä, vaunuista.. Nyt niitä taas tarvitaan paljon ja kätevää kun on useammat. Ostin itselleni vielä yhdet - tottakai tarvitsen monet! *heh* Nuo viime kesänä ostamani valkoiset ja nämä uudet ruskeat ovat lemppareitani! Katson aina, että aurinkolaseissa on hyvä UV-suoja, noissa uusissa oli 400, riittävästi varmaankin

Kaunis laukkukoru on kälyni tekemä - kiitos!Vanhemmalla pojalla on markettilaseja, hyviä sellaisia. Mutta en kovin kalliita viitsisi ostaa touhukkaalle 4-vuotiaalle. Kuopuksella on kahdet JazO Shadesin aurinkolasit; vihreät ja mustat. Tosi kätevät, vauvasta-taaperoon! Mukaan tulee vaihtoremmi, meillä repa 2-vuotias käyttää nyt sitä pidempää remmiä ja varmaan ainakin vuoden vielä mahtuu. Kestävän tuntuisia nämä aurinkolasit pienen käsittelyssä kun ei ole taipuvia sankoja, joita väännellä hajalle...ja jälleen PieniLintu suosittelee!!! ;)
9 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Aurinkolaseja tarvitaan! Minullakin on useammat,mutta vain yhdet ehjät :D Jostain syystä joudun joka vuosi ostamaan uudet ja vain siksi,että edelliset hajoavat ja syy tähän ei ole laadussa-minä vain sählään ne rikki! :D Siksi en osta kovin kalliita laseja ;)
Onneksi aurinkolaseja tarvitaan vihdoinkin! 8-)

Hanna kirjoitti...

Kiitos kivasta lasten aurinkolasi vinkistä, taidanpa hankkia pienimmälle neidille tuollaiset:)

Hannele kirjoitti...

Mä tarvisin aurinkolasit, en omista yhtiäkään ja pää on armottoman kipee

Tuntuu vain etten mistään löydä sopivia.

zanne kirjoitti...

Aurinkolaseissa olen panostanut laatuun. Ostin kerran yli 5 vuotta sitten kunnon lasit, maksoivat jotain 100e.
Mutta investointi kannatti, näillä näkee nimittäin jopa ajaa autoa! Marketti aurinkolaseilla en nähnyt ajaa autoa.
Pojalla on ollut Baby Banz lasit, ja nyt on Julbot. Ei kyllä tykkää pitää laseja, repii aina päästä :-(

Pieni Lintu kirjoitti...

zanne: No minä ostin ihan marketista ja olivat tummimmat mitkä oli että voi autolla ajaa. Niissä tummimmissa oli kielto, että ei saisi ajaa autolla ne päässä..miksiköhän? Vääristääköhän sitten etäisyyksiä tms.!?

Senkin vuoksi ostan halvempia itselle kun tykkään vaihdella ja että on monet, vähä eri värejä ja tyylejä asujen mukaan. ;)

n i n n u kirjoitti...

Meillä on pojalla Julbot, ensin se malli missä oli sellaiset "löysät "sangat ja takaremmi, nyt tälle keväälle sai isojen poikien mallin kovilla sangoilla ja ilman takaremmiä.
Pojalla on AINA aurinkolasit päässä ulkona jos vähänkin paistaa. Ilmeisesti niin herkät silmät kun vauvasta jo tottunut aurinkolaseihin.

Mä en ite käytä aurinkolaseja koskaan....

Kamomilla kirjoitti...

Kiitos sinulle tunnustuksesta ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

zanne kirjoitti...

Pieni lintu, ongelma mulla ainaskin oli marketti aurinkolaseissa että ne heijasti jotenkin aina kummallisesti enkä nähnyt kunnolla. En osaa oikein selittää, mutta näillä kalliilla laseilla näkee oikeasti huomattavasti paremmin. Ainaskin minä koen sen näin.

Pieni Lintu kirjoitti...

zanne; Voi olla osassa tommosta ongelmaa. Ja yhdet tosi tummat aurinkolasit mitä mulla on (marketista) niin ne päässä kun kävelee niin tulee hassu olo, ihan kun ne vääristäisi etäisyyksiä tosiaan tai olisko niissä jotai vahvuuksia vahingossa..