tiistaina, elokuuta 04, 2009

Kilpikonnakisa

"Kilpikonnakisassa pelaajan tavoitteena on juoksuttaa nopeimmin oma kilpikonnansa pitkä yhdeksän ruudun matka herkullisten salaatinlehtien luo. Koska matka on raskas ja vaivallonen, on oveluus tarpeen. Miksipä ei varastaisi kyytiä joltakin toiselta konnalta, tai laittaisi muita hieman peruuttamaan, jotta itse ehtisi mukaan?"

(Lainaus Lautapelioppaasta, lue lisää!)


Reiner Knizian lautapelejä meillä onkin rutkasti, todella hyviä pelejä - myös tämä lasten peli on todella hauska. Vaikka tämä on lapsille suunnattu niin se ei ole sitä "heittäkäämme vain noppaa ja siirtykäämme eteenpäin"-soopaa vaan vaatii vähän älyn käyttöä ja ratkaisujen tekoa ja juonittelua sopivassa määrin!!

8 kommenttia:

 1. Tuota täytyy Vean kanssa opetella pelaamaan! Hetken päästä... Kuhan vähän kasvaa vielä.

  VastaaPoista
 2. Meillä miltei 4v osas kyllä, mutta tuota 1v8kk ikästä ei vielä päästetä pelejen kimppuun tuhoamaan ja syömään ja rikkomaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi söpön näköinen peli! Meille vois joulupukilta toivoa pari peliä lisää, joten laitetaampas ylös. ;)

  VastaaPoista
 4. Mia: Pingviinipelikin vois olla kiva!! ;) Selaappas noita lautapeli-aiheita vähän alaspäin. Se on tosi hauska!! Siinä tais ikäsuositus olla 8v+ muttaa kyllä meillä esikoinen sitä jo osaa pelata..mutta ei toki osaa juonia jne.

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas hyvästä vinkistä! Kauppaan kun menee aikeena ostaa joku peli, niin tyrmistyy sen tarjonnan määrän vuoksi, ja jää ostamatta...

  VastaaPoista
 6. Niinpä..eipä sitä osaa oikein muuten valita umpimähkään..meillä mies lukee tosi paljon noita arvosteluita ja selostuksia peleistä niin osaa ostaa sitte kivoja. :)

  VastaaPoista
 7. Mistä löysitte pelin? Töihin kerran ostin jostain ale laarista tämän pelin ja kun vaikutti kivalle niin piti kotiinkin ostaa mutta oli jo loppu :(

  VastaaPoista
 8. Tää on ollu jo useamman vuoden meillä odottamassa..mies osti ku esikoinen syntyi melkein 4v sitten! ;) ..en kyllä muista mistä tämä on..olisiko tilannut Lautapelit.fi:stä?? Pitää kysyä kun tulee.

  VastaaPoista