torstaina, elokuuta 06, 2009

Tattadadaa..katsokaas mitä löysin netistä!!!!

Nimittäin kuvan tulevasta Muumimukista TALVI-2009. Tosi kiva, vaikka onkin taas sininen. Aika hauska..miltähän näyttää toiselta puolelta..?!!Ketkä kaikki keräilee näitä mukeja? Onko harvinaisuuksia??

Meillä on noi perusmukit, mitä nyt on kaupoissa kaikki paitsi se perhemuki. Sitten on kausimukeja 2007 talvi, 2008 kesä ja talvi, 2009 kesä. Ja sitten markkinoilta poistuneita on se ruskea Nipsu-muki. Voi kunpa löytäis jostain halvalla niitä vanhoja..


17 kommenttia:

 1. Oi tosi suloinen! Pakko saada tuo. :D

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Meidän neiti kerää kans Muumimukeja ja sai rippilahjaksikin 4 mukia. Ne sopivat hyvin Teema-astioiden kanssa ja hän kuulemma alkaakin keräämään myös niitä.

  VastaaPoista
 3. Jesh, no nyt on kiva talvimuki tiedossa!! Minä ostelen kun uusia tulee, kesä 2005 tais olla eka kausimukini. Muut meillä on kaikki.

  Oo.. kunpa jaksais odottaa (",)

  VastaaPoista
 4. Meiltä löytyy myös muumimukeja =)

  VastaaPoista
 5. Tuo on tosi kiva :) Mä tykkäisin niistä vanhoista enemmän, kun niissä on enemmän pientä kuvaa. No niitä nyt ei vaan satu olemaan yhtäkään... Muuten löytyypi ehkä 15 perus- ja sesonkimukia. Tuo ruskea Nipsu on kanssa. En ole aikoihin ostanutkaan, kun noita on ihan tarpeeksi jo ja ovat ihan siis arkikäytössä. Ehkä olisi ollut järkevää pysytellä pelkissä sesonkimukeissa :)

  VastaaPoista
 6. Söpölle näyttää, pari päivää sitten ostin kaupasta vasta talvi 2008 :) ja tämän kesäinenkin ostamatta. Mä en meinannut kyllä alkaa näitä keräämään, mutta kummasti se vaan sitten alkoi...

  Joku pyysi kirpparilla tuosta talvi 2008 jo 25e. Olikohan mennyt? Mmm sais hyvän katteen :D

  VastaaPoista
 7. Lisäsin sinut blogiini, eikai haittaa? Luulin jo että olin sen tehnyt, mutta en sitten ole muistanut... :D

  VastaaPoista
 8. Minäkin tykkään, aivan ihana. Meillä muumeja on paljon, kausimukit on parin viime vuoden ajalta.

  VastaaPoista
 9. Tosi ihana toi tuleva talvimuki :)
  Tässä linkkiä missä näkyy toinen puoli.

  http://www.cloudberryliving.co.uk/Default.aspx?Cloudberry=1000&id=487

  VastaaPoista
 10. Kivan näköinen :o) En aiemmin innostunut noista, mutta sisko on kerännyt KAIKKI mukit ja siitä se sitten itselläkin alkoi parin lahjaksi saadun mukin myötä tuo keräys ;o)

  VastaaPoista
 11. Mummo on niitä ostanut meille ja tavallaan siten kerätään.
  Yksi 90-luvun muki löytyy, ei vielä hirmu arvokas.

  VastaaPoista
 12. Meillä ei ole vasta kuin Mymmeli ja Haisuli, kausimukin meinasin ostaa mut oli loppuneet jo halpiskaupasta. Mä boikotoin sinistä niin tuo talvimuki jäänee ostamatta. Ehkä..

  VastaaPoista
 13. Ompa ihana muki tosiaan!(vaikkakin taas sininen,aivan kuten sanoit)
  Meillä kerätään kans.Ihan kaikkia ei löydy,osa on vielä kaupan hyllyllä.Mutta poistuneista on Nipsu ja Myy.Sitten on kausimukeja 2006 kesä ja siitä edes päin osa,mutta ei ihan kaikkia taida olla.

  VastaaPoista
 14. No kivan näkönen on kyllä! Mulla on kaikki saatavilla olevat mukit + kolme semmosta, jotka jo poistuneet. Seuraaavaa ootellessa :)

  VastaaPoista
 15. Meilläkin arkipäiväsessä käytössä mukit kaikki..mietinkin juuri, että pitäskö vanha Nipsu pistää sivuun ja nuo kausimukit...

  VastaaPoista
 16. IHANA!! Vaikka on taas sininen, niin aivan erilainen kuin aikaisemmat! Tahtoo pian tuon mukin. Heti pitää mennä lokakuussa ostamaan, kun ne tulee myyntiin! Uutta kannua kaipaisin muumivalikoimiin, kun edellisen poistuttua sellaista ei ole tullut : ( Ja miten olisi jouluaiheinen kannu, se vasta olisi jotain!!

  VastaaPoista