tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

RetroaÄitin ja isän luota kuvattua retroa.. Alapuolella kuvassa makuupussi äitiyspakkauksesta -78 ja sitten muutamat ihanat täkit - miten nuo onkin olleet noin ihania ennenIsosiskon vanha kilppari, tätä vedettäessä kuuluu ihan kaamee mekkala. Muistan kun tuo kilpikonna laitettiin aina välillä yläkaappiin pois - en enää ihmettele miksi!Minun pikkutuolini ♥Kaksikerroksinen peltinen keksirasia, aivan herkulliset oranssi ja ruskea - olisinko sanonut näin 10v sitten?? Heh!10 kommenttia:

Sokrutin kirjoitti...

Ihana kolmipyörä!

malla kirjoitti...

siskollani on tuollainen pyörä!muistan kun olimme kaupassa.äitimme laittoi siskoni istumaan tuollaisen pyörän päälle ja hänpä ei suostunut enää päästämään irti!niinpä kaupasta lähettiin niin,että siskoni oli vaunuissa ja pyörä vaunujen päällä:D ikää siskollani oli tuolloin n.1.5v.itseasiassa tuo pyörä on aina vaan hengissä vaikka ikää pyörällä on jo reippaat 25v.!!jossain vaihees mä oon sitä tuunannu ja nyt se on vaalea lila missä vaaleanp.sydämiä:)ruostetta löytyy myös...mutta kestävä on!

Pieni Lintu kirjoitti...

Siinä on ollu sellanen lava takana. :) Isoveljelleni (vm -68) ostettu aikoinaan..hih!

Helmi kirjoitti...

Ihania!:)

Minä himoitsen mieheni vanhempien mökiltä kaikkia retropeittoja ja lakanoita...

n i n n u kirjoitti...

Meillä on pojan kerhossa lelulootassa tuo sama kilppari.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania. Minun lapsuudenkodissani on taasen tuo ruskea peite :)

Kaisa kirjoitti...

Ihan huippuja!Nuo täkit ja makuupussi on suorastaan aarteita ;)

Ouna kirjoitti...

ihana retro makuupussi ja ruskea oranssi rasia!
Niin, aatella tosiaan et joskus nää on ollu varmaan mielestämme ihan kamalia, suuri ihmetys miksi vanhemmat tällaisia säästävät ja nyt,... nyt ne on niin ihania :)

Voi kun tota nallekangasta sais jostain :)
Tekisin siitä pojille päiväpeitot.

Sari. kirjoitti...

Ihanan nostalginen pikkutuoli! Minulla on samanlainen ja nyt se pönöttää tyttären huoneessa. Mikki Hiiri on kulunut ja jalat uhkaavat irrota, mutta pikaliimaus auttoi =)

anrinko kirjoitti...

Oi tuo kilppari!!!
Pikkuveljelläni oli tuollainen. Olin kokonaan unohtanut...