tiistaina, kesäkuuta 11, 2024

Hyvä teko | WATW

 Wednesday around the world


Lupiinien poimiminen on kuulemma hyvä teko - vieraslajin leikkaaminen tuolta ojista ennen kuin siementävät auttaa etteivät leviäisi ja palkinnoksi saa kauniin kukkakimpun. Joku sovelluskin kuulemma on, jolla voi tienata näitä poistamalla. Onko joku kokeillut? En tosin tiedä onko Vaasassa sellaista..

Itse kyllä tykkään lupiineista tosi paljon, mutta onhan se totta, että ovat vallanneet liikaa alaa ja vissiinkään ainakaan perhoset eivät edes piittaa näistä. Omassa puutarhassa ollaan istutettu pienelle pläntille auringonkukkia ja kasvulaatikkoon koitin laittaa sellaisen kukkaseospussin siemeniä. Kovasti ne kaikki jo kasvavat. Ehkä heinäkuussa kukkivat ne ja auringonkukat sitten varmaan loppukesästä


Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!!


Wishing you a great and sunny week!!You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

perjantaina, kesäkuuta 07, 2024

keskiviikkona, kesäkuuta 05, 2024

Ihanat pinkit | WATW

 Wednesday around the world


Söpö tulppaani penkki oli vähän ylläri. Muistin kyllä, että syksyllä siihen jotain laitoin, mutta että mitä. Käykö muille ikinä näin?


Pionit ovat juuri nyt kauniisti kukassa. Kohta on vaaleanpunaisten vuoro, niistä tykkään ehkä enempi kuin näistä pinkeistä..onkos nämä nyt tillipioneita. Kauniita toki nämäkin!


Pink flowers in our garden are blooming now - so pretty!!

 


 
 You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

lauantaina, kesäkuuta 01, 2024

Kesäkuun vuoro

 June is here


Oikein ihanaa kesäkuun alkua kaikille!

 

Puut kukkii ja tuoksuu. Kasvihuoneesta alkaa saamaan jo satoa - ihanan tuoksuista tuoretta basilikaa. On tää kesä ihanaa aikaa!


Have a lovely June everyone!!