keskiviikkona, marraskuuta 08, 2023

Marraskuun sävyjä | WATW

 Wednesday around the world


Hiljalleen alkaa tammikin pudotella lehtiään pihassamme. Maisema on harmaa ja joka päivä on sadellut vettä. Nyt on mukava keskittyä neulomispuuhiin sisällä. Tässä tulossa kuopukselle sirot numeron 45 nilkkasukat. Toivottavasti kelpuuttaa, yleensä kelvannut vain mummun neulomat. Mutta nyt oli akuutti sukkatarve kun jalka on TAAS kasvanut. Uudet talvikengätkin piti käydä ostamassa, vaikka viime talvena ajattelin että nyt pysähtyisi jalan kasvu tuohon numeroon 44 mutta vielä mitä..


Knitting warm socks for my son. November days are dark and rainy so knitting is a nice hobby now!Kun linkität postauksesi olisi kiva jos linkkaat takaisin  - tämän viikon Linky-haasteeseen. Myös FACEBOOKISSA ja INSTAGRAMISSA voit jakaa tosiaan juttujasi - käytäthän #communalglobal #wednesdayaroundtheworld. Voit myös kopsata tuon kuvakkeen alapuolelta postaukseesi

Please link back to this weeks Linky. You can also copy that photo below. You can also share your greetings on FACEBOOK and INSTAGRAM with #communalglobal #wednesdayaroundtheworldYou are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Here in Germany is it not cold, for November it is to warm for the last autumn days. The socks are beautiful, I like it!
Greetings
Kirsi

Life Images by Jill, West Australia kirjoitti...

I love seeing your knitting. I haven't knitted in such a long time...though I didn't knitt some wool caps for the homeless last winter. Have a great week, stay warm and thankyou again for the WATW linkup!

rupam sarma kirjoitti...

Looks awesome, Loved the post

Pieni Lintu kirjoitti...

Enjoy your warm autumn days <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you <3