tiistaina, maaliskuuta 21, 2023

Pyöreä | MAKROTEX

 Round | MAKROTEX


Alkuun muutamia huomioita; ensinnäkin olen huomannut, että omia vastauksiani kommentteihinne poistuilee välillä. Vastaan ja kun päivän parin päästä selaan blogia niin ne mun vastaukset ovat häipyneet. Onko muuta huomanneet vastaavaa?


Toiseksi; olen miettinyt jatkanko tätä haastetta enää. Onhan tässä monta vuotta jo tätä ylläpidetty. Osallistujat ovat kutistuneet muutamaan. Tuntuu, että alkaa olla tämän haasteen päivät luetut. Näissä postauksissa on kuitenkin oma vaivansa ja itselläkin tietokoneella istuskeluun ei tahdo olla enää aikaa niin kuin ennen. Olkoot siis ensi viikon haaste viimeinen MakroTex - kiitokset kaikille jotka ovat vuosien saatossa olleet matkassa mukana!!!


I have noticed that blogs and these challenges are not so popular anymore; few participants or sometimes less. And this takes way too much time from my days to make these posts and my days are super busy nowadays. So next week's challenge will be the very last MakroTex challenge. Thank you all for past years among this challenge!!


Teema: PYÖREÄ

Ensi viikolla: KIITOS


Theme: ROUND

Next week: THANK YOUVoit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!Pieni Lintu - MakroTex challenge


 
You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 kommenttia:

Diana Taylor kirjoitti...

Beautiful photos. I am sad MakroTex is ending but thank you for running it and allowing me to be part of it - I have enjoyed it very much but I can understand how much of your time this must take.

SusuPetal kirjoitti...

En ole huomannut noita kommenttien poistumista, outo juttu.

Totta, vähiin ovat käyneet osallistujat haasteisiin. Ymmärrän hyvin, että on turha jatkaa, vaikka tietenkin harmittaa, kun kuopataan hyvä, vanha haaste. Blogipostaukset vaativat enemmän aikaa kuin julkaisut esim. facessa ja instassa ja muilla somealustoilla, jonne porukka on siirtynyt.

Kiitos sinulle näistä yhteisistä makrovuosista ja että olet jaksanut vetää tätä haastetta niin kauan!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you so much Diana <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo ihan outoa - nyt taas kun selaan noita muutamia edellisiä niin on häipyny mun vastaukset :O Ärsyttävää!!

Kiitos sinullekin!! Aina uskollisesti mukana! <3

Kristiina kirjoitti...

Ihanan paljon pyöreyttä. Ja voihan himpura, mitä minä nyt odotan ja teen tiistaisin, jos lopetat.

T. Täysin arkista vol.2

Lydia C. Lee kirjoitti...

I'm so sad to hear this is the end. I really enjoyed it. I like doing things on a theme. But I understand it's a lot of work. I host a seasonal one on Thursdays if you want to stay in touch. All the link ups seem to be in demise. It's sad for me as I like to feel part of a community online....but I understand.

Tamar SB kirjoitti...

You make simple items so pretty!

Pieni Lintu kirjoitti...

Glad you understand <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Keskiviikkoisin jakamaan postausta hei ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

:)