keskiviikkona, tammikuuta 18, 2023

Ylhäältä alas neule | WATW

 Wednesday around the world


Vihdoin neulepaitani valmistui. Jotenkin vain ei ollut inspiraatiota ja työ makasi välillä pitkiäkin aikoja korin pohjalla. Paita on mun ihan eka paidan tekele, joten ei ihan täydellinen. Valitsin puuvillalangan ja sitä oli jokseenkin ärsyttävä neuloa kun langan säikeet irtoilivat toisistaan ja ei saanut ihan niin tasaista neulosta aikaan kuin villasta. Kaula-aukon resorin neuloin kahteen kertaan, samoin helman päättelyn. Voi voi..ja paidasta tuli vähän turhan väljä ja lankaa jäi vaikka kuinka. Mulla taitaa olla löysä käsiala. Ehkä seuraava sitten jostain villalangasta - jos seuraavaa paitaa tulee. Taidan nyt ainakin hetken pysytellä lapasissa ja sukissa!


My sweater is finally ready! I am not quite happy for the result. Well this was my first one. Maybe I just keep knitting socks and mittens, much more easier!
Kun linkität postauksesi olisi kiva jos linkkaat takaisin  - tämän viikon Linky-haasteeseen. Myös FACEBOOKISSA ja INSTAGRAMISSA voit jakaa tosiaan juttujasi - käytäthän #communalglobal #wednesdayaroundtheworld. Voit myös kopsata tuon kuvakkeen alapuolelta postaukseesi

Please link back to this weeks Linky. You can also copy that photo below. You can also share your greetings on FACEBOOK and INSTAGRAM with #communalglobal #wednesdayaroundtheworldYou are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

5 kommenttia:

 1. Sievä neule ja ihanan värinen lanka <3 Neulo lopuista langoista asusteita. Säärystimet on kiva välikäsityö ison neuleprojektin jälkeen. Minulla on yksi neulepusero odottanut vuoroaan jo tovin. Olen nyt innostunut neulomaan neulehameita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Joo mä aloitinkin jo tekemään pantaa :)

   Poista