keskiviikkona, tammikuuta 25, 2023

Kevättä kohti | WATW

Wednesday around the world

 

 

Talvi ja taas ei talvi. Kyllästyttää tämä vesisade ja harmaus kun nyt pitäisi olla paukkupakkaset, aurinkoista ja ihanat nietokset. Tahtoisin päästä merenjäälle kävelylle kauniina talvipäivänä. Mutta ei - on vain liukasta ja sohjoa ja vuorotellen vettä ja lunta ja kaikkea siltä väliltä. Siksi mä odotan JO NYT kevättä!

 

It's been very weird winter so far - on/off winter! So boring with all the rain. I want proper winter with snow and winter activities. That's why I am ALREADY waiting for the spring!

 

 

Kun linkität postauksesi olisi kiva jos linkkaat takaisin  - tämän viikon Linky-haasteeseen. Myös FACEBOOKISSA ja INSTAGRAMISSA voit jakaa tosiaan juttujasi - käytäthän #communalglobal #wednesdayaroundtheworld. Voit myös kopsata tuon kuvakkeen alapuolelta postaukseesi

Please link back to this weeks Linky. You can also copy that photo below. You can also share your greetings on FACEBOOK and INSTAGRAM with #communalglobal #wednesdayaroundtheworld

 You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 kommenttia:

rupam sarma kirjoitti...

Awesome photography

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

Tamar SB kirjoitti...

The tulips are so pretty!

Life Images by Jill, West Australia kirjoitti...

the colours of spring are certainly my favourites, but I love seeing winter pics this time of year while it is hot summer in Australia! I loved the pics. Enjoy your week, and thankyou again for the link up.

Sannis kirjoitti...

Jep! Talvea täälläkin kaipaillaan! Rasittaa, kun joka paikka on ku luistinrata!

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo, vaikka on nastat kengissä niin silti saa olla varovainen :O