tiistaina, marraskuuta 17, 2020

Laiska | MAKROTEX

Lazy | MAKROTEX

 

 

Teemamme: LAISKA

Ensi viikolla: JOTAIN RAIDALLISTA

 

Our theme: LAZY

Next week: SOMETHING WITH STRIPES

 

 

Hei vain ja harmaata marraskuista tiistaita sinulle! Missäs asiassa sinä olet laiska? Mun täytyy tunnustaa, että olen laiska petaamaan sänkyä. Usein jää päiväpeitto laittamatta ja tyynyt ja peitot on mullin mallin (ei tuolleen asetellusti kuten kuvissa), mutta haittaakos se jos petivaatteet ovat nättejä. Ihastuin tuohon puputyynyliinaan Rustassa! 


 I must confess one thing I am super lazy at. I rarely make my bed but does it matter if your pillow cases are this cute!!?

 


 

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos



 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!



Pieni Lintu - MakroTex challenge






 






 




You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

9 kommenttia:

Tamar SB kirjoitti...

Looks cozy!

Diana Taylor kirjoitti...

Lovely cozy photos - you have the most beautiful bed linen.

Kirsti Kaija kirjoitti...

Olisi sääli peittää nuo ihanuudet päiväpeitolla <3

junie/jesh kirjoitti...

Clever - I did not think of my bed:):)

rupam sarma kirjoitti...

Nice clicks :)

riitta k kirjoitti...

Kauniita vuodevaatteita, en ehkä minäkään niitä peittelisi.

Pieni Lintu kirjoitti...

:D

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

Pieni Lintu kirjoitti...

:D