keskiviikkona, lokakuuta 14, 2020

Hemma hos oss | WATW

 Wednesday around the worldNuorilla alkoi täällä nyt syysloma. Maanantai ja tiistai ehti olla etäkoulua, joka jatkuukin sitten täällä koronapääkaupungissa Vaasassa ainakin 25.10 saakka. Itselläkin torstai ja perjantai vapaata. Voi että tulee tarpeeseen. Olen ollut super väsynyt ja siihen vielä päälle kärsinyt unettomuudesta. Pieni paussi tekee nyt hyvää!

Pysykää terveinä!


Happy Wednesday folks and stay well!!Kun linkität postauksesi olisi kiva jos linkkaat takaisin  - tämän viikon Linky-haasteeseen. Myös FACEBOOKISSA ja INSTAGRAMISSA voit jakaa tosiaan juttujasi - käytäthän #communalglobal #wednesdayaroundtheworld. Voit myös kopsata tuon kuvakkeen alapuolelta postaukseesi


Please link back to this weeks Linky. You can also copy that photo below. You can also share your greetings on FACEBOOK and INSTAGRAM with #communalglobal #wednesdayaroundtheworldYou are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 kommenttia:

Tamar SB kirjoitti...

I love your style!

Craft Candidate/Kahden talon väkeä kirjoitti...

Paljon voimia sinne! Meillä on myös nuoret jääneet etäkouluun muutama viikko sitten, kun meillä on riskiryhmäläinen perheessä ja tilanne alkoi näyttää siltä, ettei koulua voi normaalisti enää käydä. Alkusyksyn aikana oli meininki sellainen, että oli viikko koulua, viikko poissa koulusta sairaana ja koronatesti, sitten sama uudestaan. Kolme koronatestiä tuli käytyä ennen kuin etäkoulu sitten aloitettiin ja nyt vanhemman koulussa onkin jo kolme koronatapausta ja kolmet eri altistukset ja karanteenit ehtineet olla tässä välissä, joten ihan kreivin aikaan jäi pois koulusta ottaen huomioon meidän riskiryhmäläisyytemme... Olisinhan minä toivonut, että olisivat voineet koulua käydä, mutta tämä on nyt sitä, mitä se on.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

Pieni Lintu kirjoitti...

On kyllä raskasta tämä! Voimia sinnekin! <3