perjantaina, kesäkuuta 12, 2020

Kesäjuttuja

Summer things
Voi että tätä uutta Bloggeria. Kuvien laittaminen postaukseen jotenkin tökkii??! Vai enkö vain osaa? Ennen sai valita missä järjestyksessä kuvat laittaa, nyt niitä pitää vedella ja siirrellä. Todella ärsyttävää. No kai tähänkin tottuu. Mutta sitä ennen - älkää ihmetelkö jos postaukset ovat jotenkin sikin sokin

Nyt toivotan kaikille oikein ihanaa kesäistä viikonloppua!


Anyone else who hates the new Blogger? I think it's difficult to upload photos and arrange them. I miss the old easy one!

But now - Have a lovely summer weekend!9 kommenttia:

Kristiina K kirjoitti...

Kauniita kuvia joka tapauksessa, hankaluuksista huolimatta. Itse en ole moiseen ongelmaan törmännyt, vaan saan kyllä laitettua kuvat ihan samalla tavalla itse haluamaani järjestykseen. Sitä vastoin minua on jo kauan harmittanut se, että kun laitan postauksesta linkin facebookiin, niin kuva joka sinne tulee on toisinaan niin hölmösti vain blogissa olevan kuvan yläosa, vaikka kuva blogissa on ihan normaali "kokonainen".

Tamar SB kirjoitti...

What a sweet little bird house!

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi että, ärsyttäviä tommoset. :/

Pieni Lintu kirjoitti...

It's a bug hotel ;)

Ajatuksia kalenterissa kirjoitti...

Ihanat kuvat!♥

https://jasukuvaa.blogspot.com/

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)

R's Rue kirjoitti...

Beautiful

kaari3 kirjoitti...

Voi miten kaunista! Joko hyönteispesässä hurisee? Sekin on niin ihanan näköinen rakennelma. Bloggerin ongelmat? WordPress on tehnyt minunkin elämäni vaikeaksi, ja en tiedä olenko se minä vai joku ohjelmoija joka ei itse bloggaa. Jostakin syystä aina menee vaikeammaksi. Osa syy kai on omani...voi vanhuus!

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi hitsi vie..olispa joku simppeli pohja joka ei muuttuis :D