tiistaina, helmikuuta 11, 2020

Helmikuu | MAKROTEX

February | MAKROTEXLumet mitä viime viikolla tuli ovat sulamassa kohisten pois. Vettä on tullut kaatamalla ja kauhea tuuli! Koulusta ehtivät nuoremman pojan luokalta hiihtää ja luistella kerran. Siinä se talvi sitten taisi olla. Jos nyt sitten se kevät seuraavaksi!!?


Teema: HELMIKUU
Ensi viikolla: KUPILLINEN...


Theme: FEBRUARY
Next week: A CUP OF...

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

26 kommenttia:

 1. I wish it was a "normal" February with snow!...

  VastaaPoista
 2. Teillähän on hyvin sulanut maa! Meillä on kyllä vielä peräti lunta täällä Tampereella, mutta sunnuntaina alkoi jo sulaa pois ja tänä aamuna on taas nurmikko pihalla näkyvissä.

  VastaaPoista
 3. Great photos - it's looking cold but I love the new growth pushing through, such a lovely sign that Spring is on it's way.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Joo jos ei talvi oo tullu tähän mennessä niin kevättä nyt kiitos!

   Poista
 5. Good photos for this month! Yes. I love the first one.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Yes, this is crazy!!! We normally have this view March-April :O

   Poista
 7. Hih, näyttää tutulta, vihreetä pukkaa, vaikka talvi pitäis olla :)
  Kumisaappailla ollut käyttöä!

  VastaaPoista
 8. February seems to be the time that life starts being more awake - at least in California! Thanks for this interesting post!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We normally have lots of snow and colder weather in February but this winter has been very warm..sad..

   Poista
 9. Niin keväistä jo helmikuussa. Kukkien taimet ilahduttavat ei talviihmistä :)

  VastaaPoista
 10. No huh, joko siellä jo krookusta pukkaa. Vähän on liian keväinen tämä helmikuu:)

  VastaaPoista