tiistaina, tammikuuta 14, 2020

Oranssi | MAKROTEX

Orange | MAKROTEXHuomenta! Tällä viikolla teemana ihana aurinoinen oranssi!


Teema: ORANSSI
Ensi viikolla: HEDELMÄ

Theme: ORANGE
Next week: A FRUIT
Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

24 kommenttia:

 1. Herkulliset värit totta tosiaan!

  VastaaPoista
 2. Nämä lämpimät ja herkulliset sävyt miellyttävät kovin silmääni :D

  VastaaPoista
 3. Klassista oranssia, Muumit ja Fiskars <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat muumimukit ja muumimamman voimajuomaa tarvittais myös täällä!

  VastaaPoista
 5. It was a challenge this week to find something orange, but luckily I had something in my archives to fit with my weekly theme. You have a great many of orange objects in your house:) Thanks for hosting!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, nice to hear that you found some orange shots :D

   Poista
 6. Hyvin pitkälle samoja ideoita, jotenkin vaikea tämä väri nyt:) Kauniit oranssikuvat.

  VastaaPoista
 7. Sinulla on aina niin kivat asetelmat! Nytkin näyttävät niin raikkailta nuo oranssit tavarat valkoista vasten.

  VastaaPoista
 8. Hi, I'm loving the orange images and am looking forward to joining in with the next theme. So glad I found this challenge - thank you!

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihanan raikkaita kuvia sulla on taas! Muumit <3, niin ihania. Toi hattivattimuki on aina ollut mun mielestä niin hauska. Ja hei, oranssit Fiskarsit! Kelläpä niitä ei olisi? Meillä on varmaan ainakin seitsemät oranssit sakset :)

  VastaaPoista