tiistaina, lokakuuta 29, 2019

Kengät | MAKROTEX

Shoes | MAKROTEX
Eilen meillä satoi lunta..hyvin vähän, mutta lunta kuitenkin! Hiljalleen alkaa puut olemaan paljaita lehdistä ja marraskuun ankeus hiipii jo nurkan takana. Koitetaan jaksaa tätä lisääntyvää pimeyttä! Yhtenä aamupäivänä ajoin töistä kotiin ja näin iäkkään rouvan seisovan bussipysäkillä kasvot auringonvaloa päin nauttien - niitä säteitä nyt täytyy tankatakin!!

Ilmatkin viilenee. Nämä Crocsin talvikengät ostin VUOSI SITTEN ja oi että ne palveli viime talvena pakkaskeleillä sekä loskakeleillä. Aivan ihanat. En kyllä kadu yhtään kun "törsäsin" näihin popoihin. Todella pehmeät ja lämpimät!


Teemamme: KENGÄT
Ensi viikolla: SEINÄLLÄOur theme: SHOES
Next week: ON THE WALL


First snow - autumn is turning in to winter!! These Crocs winter boots keep my toes warm!
Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

14 kommenttia:

Qaws kirjoitti...

Pienen tauon jälkeen jälleen mukana, jee. Vaikka olikin vähän haastava aihe. Vanhat kuluneet lenkkarit, no, ei niin kuvaukselliset, eikä nuo juoksulenkkaritkaan niin.. Asia kuitenkin ratkaistu!

Minä en vielä ole talvikamppeita kaapeista kaivanut, kun en ole palelevaa sorttia. Villasukat toki on aina, mutta koiralenkitkin tehdään vielä hupparissa tai joskus ohut kuoritakki päällä. Kenkinä edelleen lenkkarit. Kenkäsi ovat kyllä pehmoisen ja lämpöisen näköiset!

rupam sarma kirjoitti...

So nice.

SusuPetal kirjoitti...

Ihanat saappaat! Noilla pärjää kurassa ja pakkasessa! Itselle ehkä hiukan liian lämpimät, yleensä varpaat eivät palele kovin paljon talvella.

Tamar SB kirjoitti...

Those are such good boots!

Kirsti Kaija kirjoitti...

Onpa lämpimän ja mukavan näköiset kengät :)

Jael kirjoitti...

Kivat talvikengät:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva kun olet mukana :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Mulla kyllä palelee jos seisoskelen katsomassa kun lapset luistelee :D

Pieni Lintu kirjoitti...

I really like them :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos - todellakin :)

Pieni Lintu kirjoitti...

kiitos :)

-maiju- kirjoitti...

Ompa sulla kivat kengät. Ei taatusti palele noissa. Eikä kastu. Hyvä valinta!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Maiju :)