lauantaina, elokuuta 03, 2019

Uutta

NewNinni, Muumitarinoiden näkymätön lapsi, on muuttunut huomaamattomaksi huonon kohtelun takia. Ninnin ainoa havaittava osa on pieni hopeinen kello, joka on ripustettu hänen kaulaansa. Muumiperheen ystävällisessä ja suvaitsevassa kohtelussa Ninni saa itsetuntonsa takaisin ja muuttuu näkyväksi
- teksti Iittalan sivulta

Sain ihanan Ninni-mukin hääpäivälahjaksi rakkaalta! Kiitos, tämä on nyt kyllä yksi lemppareistani. Muutenkin tuo Ninnin tarina on mahtava!My newest moomin mug - a gift from my hubby!

In Tove Jansson’s story The Invisible Child, the Moomin family receives a guest – the small and mistreated Ninny, a girl who has turned invisible. She is afraid to talk, play or even laugh. The only sound she makes comes from a bell around her neck that rings to tell everybody where she is.
The Moomin family takes the girl into their home and treats her with kindness. Because of their consideration, Ninny gets her confidence back and turns visible, bit by bitIhanat herkulliset vadelmat ovat kypsiä! Pensaassa vadelmat ovat todella pieniä ja onnettomia, mutta ne oksat jotka ovat levinneet pensasaitaan tuottavat isoja marjoja. Pitäisikö tuo itse pensas vetää vaikka keväällä matalaksi jos vaikka siihenkin alkaisi tulemaan näitä isompia marjoja? Olen niin tumpelo näissä puutarhajutuissa...Herukat alkavat punertaa!!

Tämmöisen kellokukan löysin pihastamme. Mikähän tämä on? Se kasvoi norjanangervon alta vähän kuin piilosta. Siinä vieressä on samanlaisia lehtiä maassa ja olen ne vain vetänyt ruohonleikkurilla kun olen rikkaruohoiksi luullut..hups..ehkä nämä löydökset voisi siirtää parempaan paikkaan vaikkapas kukkapenkkiin?20 kommenttia:

rupam sarma kirjoitti...

So beautiful.
Have a nice weekend :)

riitta k kirjoitti...

Ihanat kuvat - kaunista viikonloppua!

Taina kirjoitti...

Näyttää sormustinkukalta.🌿🌸 Voithan yrittää sitä siirtää, mutta nämä ovat hieman vallattomia.😀 Kasvavat missä haluavat. Mulla hävisivät kokonaan, joten ostin tänä kesänä kaksi uutta ja isoa puskaa. Tuo kasvattaa ensimmäisenä vuonna lehdet ja toisena tulee kukkaset. Myöhästyneet hääpäiväonnittelut!💕 t: Taina/ Mansikkatilan mailta

Tamar SB kirjoitti...

You have the best mugs!

Marie kirjoitti...

Ninni-muki on yksi sellainen, jonka ehdottomasti vielä haluan meidän muumimuki kokoelmaa. Se on oikeastaan tässä unohtunut ja kerran kun piti se napata matkaan, oli kaikki hyllystä päässyt loppumaan.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitoksia :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Jaa vai että vallattomia :D No katsotaan miten käy!

Ja kiitos! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

I love them too :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo on niin liikkis <3

Kirsti Kaija kirjoitti...

Ihana muki.
Sormustinkukkahan tuo. Se on kaksivuotinen ja talvehtii ruusukkeena ja kukkii vasta kylvöä seuraavana vuonna. Itse olen levittänyt sitä kylvämällä siemeniä haluamaani paikkaan.

Pieni Lintu kirjoitti...

Ahaa, hyvä tietää :)

Aritha V. kirjoitti...

What a nice mug!

Junieper/Jesh kirjoitti...

What a great story and gift:) Beautiful flowers and respberries!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

NCSue kirjoitti...

Wonderful post and gorgeous photos! Thanks for sharing at https://image-in-ing.blogspot.com/2019/08/mmmmmmm.html

Irja Viirret kirjoitti...

Ihana muki. Ninni on tuttu monin tavoin:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo ihana <3