lauantaina, elokuuta 31, 2019

Elokuu | KOLLAASIHAASTE

A month in collage



Ihanaa elokuun vimppaa päivää ja huvilakauden päättäjäisiä! Meillä kyllä on aikomus mökkeillä vielä syksymmälläkin tosin. Voi miten nopeasti elokuu viuhahti ohitse. Kelit oli enimmäkseen aurinkoiset ja lämpimät ainakin meillä Vaasassa. Kävimme kotonani Kaskisissa, ollaan kerätty puutarhasta satoa, löhöilty ja kotoiltu. Koulut alkoi, arki on lähtenyt rullaamaan, flunssatkin saapuivat meitä ilostuttamaan oltuaan tauolla kesäloman ajan

Mutta kokoa sinäkin elokuun muistot kollaasiin ja tule linkittämään tänne - haluamme kurkkia mitä sinä olet tehnyt!

Our August memories! It was a sunny and warm month. Kids went back to school, we visited my old hometown Kaskinen and harvested some berries from our garden. Please feel free to share your August collage with us on this linky!







On taas aika jälleen koota menneen kuukauden kuvat yhdeksi kuvaksi, joka muodostuu useasta muistosta eli kollaasiksi. Linkitäthän vain jos postauksesi sisältää vähintään yhden kollaasikuvan, joka muodostuu useasta kuvasta. Muoto ja tyyli vapaa, mutta tämä on kollaasihaaste niin olisi kiva jos kaikkien postauksista se kollaasi löytyy! Kiitos!


This is a month in photos collage challenge only!!








You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

6 kommenttia:

Tamar SB kirjoitti...

Such a pretty month!

Kirsti Kaija kirjoitti...

Elokuun tähtihetkiä :)

rupam sarma kirjoitti...

Beautiful pics.
Happy spring.

Pieni Lintu kirjoitti...

It was warm and lovely :)

Pieni Lintu kirjoitti...

:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks...hmmm...it's autumn here ;) :D