tiistaina, elokuuta 27, 2019

Aika | MAKROTEX

Time | MAKROTEXHyvää huomenta MakroTex-väki! Tervetuloa haasteen pariin kaikki uudet ja vanhat osallistujat. Ohjeet löydät postauksen lopusta!


Teemamme nyt: AIKA
Ensi viikolla: SYKSYN MERKKEJÄ


Our theme: TIME
Next week: SIGNS OF AUTUMN

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

10 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Onpa kaunis tiimalasi, hyvät kuvat!

Tamar SB kirjoitti...

Love the shapes and simplicity!

riitta k kirjoitti...

Upea ja ilmava ajan näyttäjä!

Kirsti Kaija kirjoitti...

Kauniit kuva. Selkeä ja yksinkertainen ajan mittaaja.

rupam sarma kirjoitti...

Awesome pics.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, oli vaikea kuvata valkoista ja kirkasta!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Tamar :)

Pieni Lintu kirjoitti...

kiitos, Riitta :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitoksia :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you so much :)