tiistaina, heinäkuuta 16, 2019

Vaatteet | MAKROTEX

Clothes | MAKROTEXNo hupsis, on jo maanatai-ilta..tai oikeastaan pian tiistai kun tätä näpyttelen. Kauheata kuinka aika kuluu nopsaan. Nyt täytyi turvautua vanhoihin kuviin blogin kätköistä!!

...mutta vaikka kuvat ja mekko on vanha niin silti niin ihana ja edelleen käytössä!!!

Viikon teema: VAATTEET
Ensi viikolla: NIIN HERKULLISTA

Current theme: CLOTHES
Next week: SO DELICIOUS


Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

10 kommenttia:

 1. Huomenta klo 8. Linkki väittää avautuvansa vasta 7 tunnin kuluttua.
  Aurinko paistaa ja mekossa tarkenee tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hupsis oli joku moka sattunut kellonajan kanssa. Nyt auki! :)

   Poista
 2. Tässäpä hyvä idea itse ommeltuihin vaatteisiinkin: pitsiä pääntielle. Olen säästänyt kaikenlaista pitsiliinaa, ja nyt taas nille löytyi hyvä käyttötarkoitus.

  Täällä myös yksi innokas odottelee että linkitysmahdollisuus aukeaa 3 tunnin kuluttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois olla muuten kiva! Kerran oli tuunattu neuletakki ompelemassa pyöreä pitsiliina selkään. Se oli kivan näkönen! :)

   Nyt on linkitys auki! Olin klikannut vahingossa väärän kellonajan. :P

   Poista