tiistaina, toukokuuta 21, 2019

Sotkuinen | MAKROTEX

Messy | MAKROTEXViikon teema: SOTKUINEN
Ensi viikolla: VALKOINEN

Our theme: MESSY
Next week: WHITE


Sotkua oli helppo löytää; ruokapöydällä legoleikit menossa ollut jo monta päivää. No hyvähän siinä on leikkiä ja meillä on iso pöytä niin mahtuu siinä syömäänkin!

Our messy diningroom table is currently full of legos!

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

11 kommenttia:

 1. Parempihan ne on pitää pöydällä - sattuu kipeesti jos legojen päälle tallaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä välillä lattiallakin..ja pörrömatolla, siinä niitä ei ees näe :D

   Poista
 2. Minusta olisi sotkuista, jos nuo olisivat hujan hajan lattialla :)

  VastaaPoista
 3. Auts, mullakin sattui jalkapohjaan, kun kuvat näin. :D

  VastaaPoista
 4. Onpa siellä paljon legoja... mitähän mahtaa valmistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika kokosi trukin ohjeen mukaan, mutta sitten on kokeillut kaikenlaisia omia juttuja ja sehän on aika luovaa puuhaa myös. Toki se ohjeen mukaan kokoaminenkin!

   Poista
 5. Päiväkotiympäristössä ollaan laitettu legot ison lakanan sisälle, sitä määrää pikkupalikoita kun ei kestä lasten eikä aikuisten hermot kerätä lattialta monta kertaa päivässä. Lakanan nostaa näppärästi laatikkoon muutaman käsiparin yhteistyöllä. Silti; legot ovat parhautta, vaikka keräilyn kannalta ovatkin haasteellisia..

  VastaaPoista