tiistaina, huhtikuuta 30, 2019

Ylhäällä | MAKROTEX

Up | MAKROTEX
Mukavaa huhtikuun vimppaa päivää!
Muistathan osallistua myös HUHTIKUUN KOLLAASIHAASTEESEEN

Have a lovely last day of April!Viikon teema: YLHÄÄLLÄ
Ensi viikolla: TOUKOKUU

Our theme: UP
Next week: MAY


Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

16 kommenttia:

 1. Kivat kuvat.
  Kiitos hauskasta haasteesta.
  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 2. Pitkästä aikaa mukana, eikä kyllä hajuakaan toimiko linkitys vai ei.. Ei yhtään huvittanut taas luoda jotain 'turhia' tunnuksia, mutta niin vain oli pakko. Luin kyllä vanhat kommentit siitä ettei vanha systeemi toimi enää.
  Hyvää Vappua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Minäkin mukana pitkästä aikaa. :) Mukavaa toukokuuta!

  VastaaPoista
 4. Teillä on kaunis koti. Kivoja yksityiskohtia ylhäällä. :)

  VastaaPoista
 5. Kivat kuvat, kultaköynnöskin viihtyy hyvin ylhäällä. WrodPress juonittelee minulle aina, enkä voi kommentoida kaikkia vaikka kuvia ihailinkin, esimerkiksi Maarit ja Italianfinlandia jää aina paitsioon. Kiitos kuitenkin kuvista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu ei aina onnistu meille bloggerin käyttäjille :/

   Poista
 6. Oih.... toisen blogin kautta tänne löysin ja olisimpa löytänyt aiemmin - tämä olisi ollut niin-niin mun haaste.... sillä reilun pariviikkoisen elämästäni kuvailin todella paljon maailman kauneutta ylhäältä käsin... nyt on palattu maanpinnalle - vaikka ajatukset ja sydänkin lentelee yhä yläilmoissa....
  Iloa kevääseesi...

  VastaaPoista