perjantaina, maaliskuuta 22, 2019

Kotoisasti

CozyPojat ovat poteneet flunssaa ja itselläkin on ollut kammottava väsynyt olo. Viluttaa, veto pois, kurkku epäilyttävä..joten nyt vaan rennosti kohti viikonloppua. Teetä ja hyvä kirja luettavaksi! No itseasiassa otin nämä kuvat eilen ja luin jo kirjan loppuun kun kävi jännittäväksi. Tarttis vissiin pistäytyä kirjastossa..

Kids have been sick and now it feels like I'm getting sick too. So just relaxing and hot tea and a good book - sounds like a great plan right!?23 kommenttia:

 1. ...knock on wood, we have been a healthy bunch this year! Enjoy your day.

  VastaaPoista
 2. Väsymystä on podettu täälläkin. Toivottavasti ei pöpö iske, viikonloppuja!

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa viikonloppua sinulle! Toivottavasti pysyt terveenä. Minäkin olen taistellut flunssaa vastaan koko viikon. Nyt on vatsa kipeänä varmasti liiasta inkivääristä, valkosipulista ja sitruunasta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, joo kaikenlaista sinkkiä sun muuta vedin minäkin. Ei tullut flunssa kunnolla päälle onneksi!

   Poista
 4. oh dear, I symphathise, we had a dreadful summer flue in February and early part of March. My son and grandson both had pneumonia! All on the mend now, and I hope you will be too. Stay warm, rest and relax. Take care.

  VastaaPoista
 5. Cosy bookmark! Inviting reading time!

  VastaaPoista
 6. Thanks for sharing at https://image-in-ing.blogspot.com/2019/03/our-orchids-are-showing-off.html, and have a wonderful week!

  VastaaPoista
 7. Tuo kirjanmerkki on kyllä ihan mielettömän suloinen <3 Voisinkohan tästä inspiroituneena neuloa samanlaisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai!!! <3 Näitä mini"rasoja" kuten meillä Pohjanmaalla sanotaan neuloi mun äidin isoäiti ja äitini on näitä neulonut nyt ja keksi tehdä niistä kirjanmerkkejä. :)

   Poista