perjantaina, helmikuuta 01, 2019

Tammikuu | KOLLAASIHAASTE

A Month in collageHei vain helmikuu! Ja hei kaikki, jotka ovat olleet mukana tässä kollaasihaasteessa ennenkin. Nyt on taas uusi vuosi ja uudet kollaasit - kivaa!!! Kaikki uudetkin mukaan. Tässä haasteessa siis muistellaan aina mennyttä kuukautta kollaasin muodossa - eli nyt vuorossa tammikuun muistelot. TÄSTÄ LINKISTÄ pääset tutkailemaan vanhoja kollaasipostauksiani

Tässä linkit kollaasini postauksiin:Hello February!!! It's time to make a collage of January memories. Please come and play along with us!
On taas aika jälleen koota menneen kuukauden kuvat yhdeksi kuvaksi, joka muodostuu useasta muistosta eli kollaasiksi. Linkitäthän vain jos postauksesi sisältää vähintään yhden kollaasikuvan, joka muodostuu useasta kuvasta. Muoto ja tyyli vapaa, mutta tämä on kollaasihaaste niin olisi kiva jos kaikkien postauksista se kollaasi löytyy! Kiitos!


This is a month in photos collage challenge only!!12 kommenttia:

 1. Kivasta kollaasistasi näkee, että tammikuussa olemme saaneet nauttia "vanhan, hyvän ajan" talvesta.
  Hyvää helmikuuta!

  VastaaPoista
 2. Talvinen kollaasi, mistä kuitenkin jo pikkuisen on nähtävissä kevään sävyjä, ihanaa! Täällä on mennyt tammikuu sairastellessa ja sen vuoksi mm. luisteleminen on vielä tältä talvelta kokematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus, itsekin olin flunssassa ja on tässä kaikkea muutakin ollut meidän perheellä, mutta suht' terveenä ollaan oltu vuodenaikaan nähden :D

   Poista
 3. Kollaasihaasteet ovat kivoja, saa hyvän "yleiskuvan" menneestä kuukaudesta :) Kiitos kun jaoit, ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kollaasi sinulla! Mitään muuta en ottanutkaan sen olevan. Pitkästä aikaa lähdin mukaan haasteeseen.

  VastaaPoista