tiistaina, tammikuuta 08, 2019

Tammikuu | MAKROTEX

MakroTex-challenge
 Eilen pojilla jatkui koulu. Tietokonekin on taas siis vapaana hetken..heh! Ja muutenkin pieni hetki omaa rauhaa aina iltapäivisin kun ehdin töistä kotiin ennen heitä. Jospa sitä skarppaisi siis tämän bloginkin päivitysten kanssa!

Nyt siis uusiin aiheisiin ja muistakaa - niitä teemoja saa edelleen ehdotella. On meinaan välillä vaikea keksiä yhtään mitään aiheita näihin


Viikon teema: TAMMIKUU
Ensi viikolla: KUIVA


Our theme: JANUARY
Next week: DRY
Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 


21 kommenttia:

 1. Tammikuu on luistelukuukausi! Otapa sanakirja käteen ja ota joko umpimähkään tai aakkosjärjestyksessä sanoja: voi löytyä hauskoja, uusia teema-aiheita. :)

  VastaaPoista
 2. Luistimet! Huh, olen viimeksi noussut luistimille suunnilleen vuonna keppi ja kivi, en taitaisi enää pysyä pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh..mä koitin tässä pari vuotta sitten ja aika huteraa oli meno. :D Oli vähän pienetkin mun luistimet..mitä nyt joltain 6lk asti samat ollu. :D Nyt olis pojilta jääny pieniksi ja mulle sopiviksi yhdet hokkarit mutta en tiä osaanko niillä luistella. :D

   Poista
 3. Lasten iloja, vaikka harmaata onkin!

  VastaaPoista
 4. Vauhdikkaalta näyttää teidän tammikuu :)

  VastaaPoista
 5. I haven't been on the ice in ages!

  VastaaPoista
 6. Nyt ollaan saatu nauttia ihanista talvi säistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, vähän vaan ärsyttävää kun välillä käy plussan puolella ja taas liukastuu

   Poista
 7. Eipä ole tullut luisteltua naismuistiin.
  Kivat kuvat.

  VastaaPoista
 8. Kivat tammikuukuvat, luistelu ei taida olla mun laji, niin kivaa kuin se ennen olikin:)

  VastaaPoista
 9. Osuvat kuvat tähän hetkeen niin monin tavoin. Eniten tuo värimaailma puhutteli ja toisaalta muistutteli, että valoa kohti mennään. Sitä odotellessa. :)

  VastaaPoista