tiistaina, tammikuuta 15, 2019

Kuiva | MAKROTEX

MakroTex-challengeTulista tiistaita!!! Kuivatimme kerran naga morichia, erittäin tulista chiliä siis. Keittiöön ei ollut asiaa kun kasvikuivuri oli käynnissä. Tässä joululomalla mies päätti pienistää huhmareella tuollaista vähän dippiin. Oi kuinka se pölisi koko huusholliin. Aivastelimme ja yskimme koko porukka ihan hulluna. Ehkä seuraavaksi fiksumpaa pienistää veitsellä - hanskoja ei kannata unohtaa! Mutta dipistä tuli hyvää!


Viikon teema: KUIVA
Ensi viikolla: OVI

Our theme: DRY
Next week: A DOOR


Dried naga morich - super hot!!

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

21 kommenttia:

 1. Chilit on kyllä aika hurjia - nimim. kokemusta on!

  VastaaPoista
 2. Näyttää kuivatulta tomaatilta, mutta maistaessa varmaan puraisee äkeästi. Hyvä valinta aiheesta.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 3. Nam! Rakastan chiliä ja nuo kuvat tuovat ihan veden ja poltteen kielelle!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Päivittäin jossain muodossa täälläkin. Kai siihen kapsaisiiniinkin jotenkin tulee riippuvaiseksi :D

   Poista
 5. Nice! You have a good eye for details.

  VastaaPoista
 6. Onneksi osasi laittaa vain vähän chiliä dippiin - jos liikaa polttaa tosi pahasti.

  VastaaPoista
 7. Näyttää herkulta, mutta jäisi syömättä. :)

  VastaaPoista