tiistaina, joulukuuta 18, 2018

Vuodenajat | MAKROTEX

MakroTex-challengeRakastan kesää! Se voisi olla vaan pidempi! Tätä kollaasia tehdessäni kuopus tuli katsomaan ja sanoi, että hän tykkää eniten talvesta ja se voisi kestää kahdeksan kuukautta. Hullu! Heh! No juu, ehkä hänkin kyllästyisi jo jossain vaiheessa. Mutta on ihanaa miten meillä on nämä neljä vuodenaikaa - jokaisessa omat hyvät puolensa. Oikeastaan on vaikea valita sitä lempparia

What's your favorite season of the year? I think mine is summer but I really like them all very muchViikon teema: VUODENAJAT
Uusi haaste 1.1: MUISTOJA 2018

Current theme: SEASONS
New theme on Jan 1st: MEMORIES 2018
Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

19 kommenttia:

rupam sarma kirjoitti...

Beautiful pics

riitta k kirjoitti...

Ihana kavalkadi!

Qaws kirjoitti...

Ihana kuvakollaasi! Kesä on kyllä paras vuodenaika. Talvikin olisi ihana, jos se olisi 'oikea' talvi, paljon lunta ja pakkasta, eikä vesisateinen nollakeli..

SusuPetal kirjoitti...

Kesä, ehdottomasti <3

Kiitos Pieni Lintu tästä vuodesta ja antamistasi haasteista, on ollut mukavaa! Leppoisaa joulun aikaa ja inspiroivaa tulevaa vuotta sinulle ja perheellesi ja kaikille MakroTex-osallistujille!

Season's greetings to all participants of this challenge and an inspirational new year!

Tamar SB kirjoitti...

Such a pretty collage!

Kirsti Kaija kirjoitti...

Hieno kuvakollaasi, joka antaa aihetta iloita kaikista vuodenajoista.

Maarit / MaarItse-blogi kirjoitti...

Kiitos paljon tästä "haastevuodesta" ja ihana joulunaikaa sinulle ja lähimmäisillesi! ❤️ Ensi vuoteen! ��

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitokset :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Juu no viime talvi oli kyllä semmonen :) Täällä ainakin!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos paljon osallistumisistasi!!! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

Pieni Lintu kirjoitti...

kiitos, Kirsti :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos sinullekin osallistumisistasi! :)

italiafinlandia kirjoitti...

Beautiful mosaic...

-maiju- kirjoitti...

Voi miten ihastuttavia kuvia sinulla taas. Ehdottomat suosikkini ovat suloinen pikkupupu ja villasukat :) Kaikki kuvat on kyllä kauniita.

Craft Candidate/Kahden talon väkeä kirjoitti...

Kivoja vuodenaikakuvia! Hyvää uutta vuotta, Pieni Lintu!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)