keskiviikkona, joulukuuta 26, 2018

Ruusunmarjat | WATW

Wednesday around the World
Hei kaikki! Kerroimmekin meidän COMMUNAL GLOBAL-BLOGISSAMME pienistä muutoksista. Blogi ei jatka, mutta tämä ihana Linky jatkaa! Ainakin täältä minun blogistani sen löydät tuttuun tapaan keskiviikkoisin. Voit seurata meitä myös FACEBOOKISSA, jossa on myös RYHMÄ jossa voit jakaa myöskin omia postauksiasi tai muuten vain kuviasi. Olethan bongannut meidät myös INSTAGRAMISTA!? Sinne vain seurailemaan jos kiinnostaa nähdä elämää ympäri tämän ihanan maapallon!

Hello all! This year is almost over and so is our COMMUNAL GLOBAL BLOG but this lovely Linky will continue so let's keep linking up!Kun linkität postauksesi olisi kiva jos linkkaat takaisin TÄNNE - tämän viikon Linky-haasteeseen. Myös FACEBOOKISSA ja INSTAGRAMISSA voit jakaa tosiaan juttujasi - käytäthän #communalglobal #wednesdayaroundtheworld. Voit myös kopsata tuon kuvakkeen alapuolelta postaukseesi

Please link back to this weeks Linky - HERE. You can also copy that photo below. You can also share your greetings on FACEBOOK and INSTAGRAM with #communalglobal #wednesdayaroundtheworldDec 26:

10 kommenttia:

rupam sarma kirjoitti...

So beautiful pics.

Tamar SB kirjoitti...

I am so excited for more snow!

Life Images by Jill kirjoitti...

I am loving these snowy pics.

Jael kirjoitti...

Kauniit kuvat:)

italiafinlandia kirjoitti...

Hello, Happy Holidays from Verona!
Your pictures are lovely, as usual.

Aritha V. kirjoitti...

O, so nice, with the snow on it! Great photos.

Pieni Lintu kirjoitti...

:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)