tiistaina, joulukuuta 11, 2018

Joulukuu | MAKROTEX

MakroTex-challengeViikon teema: JOULUKUU
Ensi viikolla: VUODENAJAT
(Vuodenajat-haaste auki 2 viikkoa)

Our theme: DECEMBER
Next week: SEASONS OF THE YEAR


Viime viikon kaunis hento lumikerros ja kuura ovat tipotiessään ja harmaus on kietonut taas kaiken. Talvikengät ovat vaihtuneet kumppareihin. Päivät ovat niin lyhyitä. Huomaa että talvipäivänseisaus lähestyy. No pian taas kohti valoisampaa aikaa siis

It's been raining again so that means bye bye to the pretty snow and frost we had last week. Boring!


Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

16 kommenttia:

 1. Sadesää meilläkin. Vielä odotellaan lunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä oli viime viikolla vähän ja kyllä valaisi ihanasti!

   Poista
 2. Totisesti on harmaata. Meillä suorastaan mustan synkkää.

  VastaaPoista
 3. There is nothing quite like winter greys!

  VastaaPoista
 4. Samanlaisissa kumppareissa (mutta punaisissa) täälläkin tepastellaan. Talvikenkiä ei ole vielä tarvinnut kertaakaan - mutta mua ei haittaa :)

  VastaaPoista
 5. Märkä talvi jälleen tiedossa.. Hienoja kuvia

  VastaaPoista
 6. Yes, it was raining in Somero as well...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luckily we got more snow now..just fex cm but it surely looks pretty!

   Poista
 7. Joulukuista harmautta. Onneksi on kumpparit.

  VastaaPoista