tiistaina, marraskuuta 27, 2018

Talven merkkejä | MAKROTEX

MakroTex-challengeViikon teema: TALVEN MERKKEJÄ
Ensi viikolla: JOTAIN LÄMMINTÄ

Our theme: SIGNS OF WINTER
Next week: SOMETHING WARM


Vielä emme lumipeitettä ole tänne Vaasaan saaneet. Ainakaan näin maanantai-iltana kun tätä kirjoittelen. Mutta ainakin se useamman viikon vaivannut marraskuinen sumu ja harmaus ja tihkusade on väistynyt ja tilalle olemme saaneet aurinkoa ja kauniin kuuran valaisemaan edes vähänVoit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

29 kommenttia:

 1. Upeita huurteisia kuvia <3

  Meillä on ulkona vielä niin tylsän näköistä enkä oikein pääse jalallani lähelle maanpintaa... Päädyin sisäkuviin, vaikka et niin varmasti tarkoittanut. Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä talviset kuvat voivat olla kauniita!

  VastaaPoista
 3. Pienikin auringon pilke loihtii kuviin tainomaista kauneutta!

  VastaaPoista
 4. Nämä huurrekuvat ovat täysosumia.

  VastaaPoista
 5. Nämäkö nyt ovat niitä kuurankukkia? Kaunista.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa ehkä vai eikö ne pitänyt olla piirtyneenä ikkunaan :D

   Poista
 6. Ihanat on kuurakuvat, sekin valostaa kummasti, tänne tuli vähän lunta, mutta kyllä on ollut pimeä syksy, eivät ole vuodet veljeksiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain ja täällä prääsää vettä taivaan täydeltä juuri :D

   Poista