tiistaina, lokakuuta 23, 2018

Pinkki | MAKROTEX

MakroTex-challengeSyyslomalla kuopus innostui palapeleistä ja tehtiinkin kaksi 500 palan palapeliä, mitä meillä sattui kaapissa olemaan. Olisi kiva löytää palapeli, jossa on paljon pieniä yksityiskohtia. Semmoinen tehtiin toinen juuri - Mauri Kunnaksen Tassula-palapeli 500 palaa..yli kiva kun paljon taloja, autoja, eläinhahmoja. Oli tämä perhospalapelikin mukava koota

Yksi maisemallinen meillä olisi 2000 palaa, mutta olen sen kerran koonnut ja oli niiiiin tylsä kun paljon sinistä taivasta..huh huh!


Viikon teema: PINKKI
Ensi viikolla: KASVIS


Our theme: PINK
Next week: A VEGETABLE


Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

26 kommenttia:

 1. Onko rentouttavampaa kuin palapelit?
  Kiitos haasteesta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis palapeli ja hienot värit. Mulla on koko blogi aika pinkki :)

  VastaaPoista
 3. Ihana palapeli.
  Palapelin kokoaminen on kivaa puuhaa.

  VastaaPoista
 4. It must have been a difficult puzzle...a lot of details.
  Well done.

  VastaaPoista
 5. Voi kunka suloisia perhosia teidän palapelissänne.

  Täysin arkista

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis palapeli, itse en ole mikään palapelifriikki kai sitäkin pitäisi kokeilla:)

  VastaaPoista
 7. Oma esikoinen on myös intohimoinen palapelien tekijä. Vaatii hyvää hahmotus- ja keskittymiskykyä.
  Ihanan näköinen perhospalapeli
  ! 😊

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis palapeli. Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis palapeli erivärisistä perhosista.

  VastaaPoista