perjantaina, lokakuuta 12, 2018

Kun oli kylmä

Frost


Ihanasti taas lämpeni. On ollut kiva viikko, kaunis viikko! Viime viikolla oli pakkasta poikkeuksetta joka aamu ja saatiin jo esimakua mm. auton ikkunoiden rapsuttelusta

Tuota paksua muhkeaa lankaa olen hypistellyt ja ehkäpä se tulee tikutettua kaulaliinaksi. Mietin vain onkohan olemassa tarpeeksi lyhyitä pyöröpuikkoja. Omani olivat kaikki liian pitkiä..jos neuloisi silleen ympyriäisesti tiedättekös

Blogini sivupalkissa on viikon klikatuimmat postaukset. Yleensä siinä on tuoreimpia postauksia, mutta joskus siihen nousee jokin vanhempikin juttu. Kuten nyt tuo ohje NEULOTTUUN PANTAAN PALMIKOIN. Kiva huomata, että näitäkin juttuja vielä luetaan!

Viikonloppuja kaikille! ..se on muuten lapsilla syysloma!!!


Have a lovely weekend all!!!9 kommenttia:

 1. Minusta tuntuu ihan hassulta, kun ehti jo tottua kylmempään säähän ja nyt yhtäkkiä onkin taas paljon lämpöisempää :) Mutta tällaistahan tämä sää tapaa olla tässä vuoden hujakoilla, edestakaisin hyppelehtii kunnes talvi sitten JOSSAIN VAIHEESSA sieltä tulla tupsahtaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Viime viikolla metsästin lapsille kovalla kiireellä lämpimänpiä vaatteita ja mitä tällä viikolla, paksummat vaaatteet saa odottaa kaapissa. Hyvä näin. Tällä viikolla olen nauttinut ihanasta auringosta ja väriterapiasta!

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat. Hienot hetket.
  Minun lyhin pyöröpuikko on 30 cm.
  Hassua, miten sää vaihtelee.
  Mahtavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Beautiful photos.
  Have a nice weekend.

  VastaaPoista
 5. The blog are the best that is extremely useful to keep.
  I can share the ideas of the future as this is really what I was looking for,
  I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much!
  หนังผจญภัย

  VastaaPoista