lauantaina, syyskuuta 08, 2018

Kahvihetki


Coffee o'clockKuinka muiden muumimukifanien kävi tämän Muuminpäivä-mukin kanssa? Itse luovutin kun verkkokauppa ei pelittänyt ja ostoskorissa olevat mukini olivatkin sitten loppuneet. Menin nukkumaan. Aamulla luin kun mieheltä oli tullut viesti, että mukit on tulossa - voi mahtavaa! Onnea on mies joka jaksaa valvoa (pelata)..heh! Onhan tää nyt tosi nätti!
Kahvihetki ja vähän naposteltavaa. Meillä harvoin on mitään pullaa. Mulle maistuu kahvin kanssa suolainen yleensä ja hedelmää mukaan. Leipäjuustoa..tai narskujuustoa kuten pienenä sanottiin..on aina joskus ihan pakko saada. Sitä oli aina isovanhempien luona joskus ja voi että se oli hyvää!


 New mug and coffee break. Have you ever tried BREAD CHEESE? It's so delicious. My grandmother used to make this so it's nice to buy it occasionally9 kommenttia:

Ihana Ahvenanmaani kirjoitti...

Kahvihetki on päivän paras hetki!
Mun suosikki viime viikkoina on ollut kuivatut kaneliset omenarenkaat kahvin kera.
Ihanaa viikonloppua!

Aditya Narayan Mohanty kirjoitti...

Lovely . Keep commenting in my blog because I love your comments.

Marie kirjoitti...

Minut pelasti tuon muumimukiasian kanssa eräs ystävä, joka oli aikaisin aamulla jonottanut mukeja kauppaan ja olikin sitten ostanut maksimimäärän mukeja, jotta pystyi samaan hintaan myymään niitä halukkaille ystävilleen. Meinasi jäädä vähän paha mieli kun tosiaan verkkokaupat tökki, eikä todellakaan kaikki halukkaat saaneet mukeja, mutta sitten kuulin monestakin suunnasta, että tätä taktiikkaa "osta kavereillekin mukit" - oli harrastettu, onneksi! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi kuulostaa namilta! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo munkin ystävä jonotti täällä paikalliseen myymälään aamuvarhain ja sai itselleen ja sukulaiselleen. Itse myin yhden kpl hyvälle ystävälle ja lähetin hänelle :)

Klara kirjoitti...

delicious snack.

betty-NZ kirjoitti...

It's special to treat yourself now and then! It looks like a great break for you. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)