tiistaina, elokuuta 28, 2018

Ulkona | MAKROTEX

MakroTex-challenge
Ihania aurinkoisia syyspäiviä!!

Teemamme: ULKONA
Ensi viikolla: SYYSKUU


Our theme: OUTDOORS
Next week: SEPTEMBER

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

28 kommenttia:

 1. Nyt kannattaakin ulkoilla, kun on upeita aurinkoisia kesä-syyspäiviä!

  VastaaPoista
 2. Loppukesän rehevyyttä kuvissasi!

  VastaaPoista
 3. En ole vielä malttanut vaihtaa kesäkukkia syysasetelmiin.
  Kaunis valo ensimmäisessä kuvassa, tykkään.

  VastaaPoista
 4. Upeaa kukintaa.
  Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 5. Linkkini makrotexsiin ei enää toiminut, löysin sen facebookin kautta uudestaan. Luulinkin, että haaste on sinne siirtynyt. Laitoin kyselyn edellisen haasteen kommenttien perään. Nyt oon oikeilla jäljillä. Kopioin linkin uudelleen. Kivoja haasteita sulla ja aina niin hienot, taiteelliset asetelmat. Hyvää syksyä ja kiitos tästä haasteblogin pitämisestä. On aina kivaa odotettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, kyllä kaikki pitäs toimia niin ku ennenkin :D Kai!? :P

   Poista
 6. Kivat ilmat ovat meitä hellineet ja auringosta saadaan vielä nauttia. Silti syksyä odotellessa.

  VastaaPoista
 7. Enää ei paljon kukkia olekaan muualla kuin purkissa - kesä kului nopeasti ohi ja kasvit kukkivat etuajassa.

  VastaaPoista
 8. Lämpimiä ja aurinkoisia päiviä vielä riittää, upeaa aikaa aloittaa syyspuuhat.

  VastaaPoista
 9. I blog often and I truly appreciate your content. Your article has truly peaked my interest. I will take a note of your blog and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed Check 2019-20 List too.

  VastaaPoista